Меню
Вашата количка

ПИК, PIC Дигитален термометър Vedo Clear

ПИК, PIC Дигитален термометър Vedo Clear
Безплатна доставка над 60лв
14 дни право на връщане
Сертифицирани продукти

Интуитивен дизайн, ясен резултат и изключителен комфорт - всичко това в един термометър. С Vedo Clear резултатите се отчитат бързо и лесно, благодарение на големия дисплей. Гъвкав накрайник за по-комфортно измерване, звуков сигнал при отчитане на температурата и звуков сигнал при повишена температура. Термометърът автоматично запаметява последната отчетена стойност.

Характеристики:

- Гъвкав накрайник
- Голям дисплей
- Звуков сигнал при отчитане на температурата
- Запаметява последната отчетена стойност
ергономичен дизайн
- Прозрачна кутия за съхранение

Измерване:

За да включите термометъра натиснете бутона 0N/0FF. Всички данни ще се изпишат върху дисплея, в продължение на 2 секунди, придружени от кратко „бипване“. Последната измерена стойност ще се изпише на дисплея в продължение на 2 секунди, последвана от символите ,,L/°C“. Символът „L“ заедно с мигащия символ °С обозначават начало на измерването. Когато температурата не се промени в продължение на 15 секунди, кратко „бипване“ показва, че измерването е приключило. Времето за измерване зависи от това в коя част на тялото се мери температурата.

Орално измерване - около една минута.
Ректално измерване - около една минута.
Аксиларно измерване - около две/три минути.


 

  • За да включите термометъра натиснете бутона 0N/0FF. Всички данни ще се изпишат върху дисплея, в продължение на 2 секунди, придружени от кратко „бипване“. Последната измерена стойност ще се изпише на дисплея в продължение на 2 секунди, последвана от символите ,,L/°C“. Символът „L“ заедно с мигащия символ °С обозначават начало на измерването. Когато температурата не се промени в продължение на 15 секунди, кратко „бипване“ показва, че измерването е приключило. Времето за измерване зависи от това в коя част на тялото се мери температурата.
  •  Гъвкав накрайник
  • Голям дисплей
  • Звуков сигнал при отчитане на температурата
  • Запаметява последната отчетена стойност
    ергономичен дизайн
  • Прозрачна кутия за съхранение

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър