Меню
Вашата количка

ОДОРЕКС ФУТ 40МЛ КРАКА БИОТРЕЙД

ОДОРЕКС ФУТ 40МЛ КРАКА БИОТРЕЙД
Безплатна доставка над 60лв
14 дни право на връщане
Сертифицирани продукти

СПИРА ИЗПОТЯВАНЕТО И НЕПРИЯТНАТА МИРИЗМА НА КРАКАТА ЗА 10-14 ДНИ С ЕДНО НАПРЪСКВАНЕ

 Одорекс Фут е спрей против изпотяване и неприятна миризма на краката с продължително действие. Спира изпотяването за период от 10 до 14 дни след едно напръскване.

Приложение:

Aluminium chloride - Блокира изпотяването

Glycerin - Омекотява кожата, предпазва от изсушаване

 Methenamine - Антибактериална съставка с широк спектър на действие

 

Приложение:

При употреба за първи път краката се измиват със сапун и старателно се подсушават. След това стъпалата се напръскват обилно  с Одорекс Фут и се оставят да изсъхнат. На сутринта се измиват само с вода. Процедурата се повтаря три  поредни вечери. За поддържане на ефекта се прилага един път на всеки 7 до 14 дни по индивидуална схема .
 

Важно е да знаете, че не трябва да употребявате Одорекс Фут ако имате наранявания по кожата или имате свръхчувствителност към алуминиевите соли! Ако са налице гъбични и други възпалителни заболявания, те следва да бъдат лекувани.

  •  Одорекс Фут е спрей против изпотяване и неприятна миризма на краката с продължително действие. Спира изпотяването за период от 10 до 14 дни след едно напръскване.
  • При употреба за първи път краката се измиват със сапун и старателно се подсушават. След това стъпалата се напръскват обилно  с Одорекс Фут и се оставят да изсъхнат. На сутринта се измиват само с вода. Процедурата се повтаря три  поредни вечери. За поддържане на ефекта се прилага един път на всеки 7 до 14 дни по индивидуална схема .
     

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър