Меню
Вашата количка

ОДОРЕКС ДЕО АНТИПЕРСПИРАНТ РЪЦЕ И МИШНИЦИ 50МЛ БИОТРЕЙД ПРОТИВ ИЗПОТЯВАНЕ

ОДОРЕКС ДЕО АНТИПЕРСПИРАНТ РЪЦЕ И МИШНИЦИ 50МЛ БИОТРЕЙД ПРОТИВ ИЗПОТЯВАНЕ
ОДОРЕКС ДЕО АНТИПЕРСПИРАНТ РЪЦЕ И МИШНИЦИ 50МЛ БИОТРЕЙД ПРОТИВ ИЗПОТЯВАНЕ
Безплатна доставка над 60лв
14 дни право на връщане
Сертифицирани продукти

Одорекс Део е спрей против изпотяване и неприятна миризма на ръце и подмишниците с продължително действие. Предпазва от изпотяване за 10 до 14 дни след едно напръскване. Уникалният механизъм на действие на Одорекс део  блокира само свръхактивните потни жлези, без да влияе  върху общата терморегулация на организма.

Състав:

    Aluminium chloride - предпазва от  изпотяване

    Glycerin - Омекотява кожата, предпазва от изсушаване

    Methenamine - Антибактериална съставка с широк спектър на действие


 Приложение:

При употреба за първи път Одорекс део се прилага три последователни вечери, като дланите и/или мишниците се напръскват обилно след предварително измиване със сапун и подсушаване. За поддържане на ефекта се прилага веднъж на всеки 7 до 14 дни или спорeд Вашата индивидуална схема.

Важно е да знаете, че Одорекс Део се прилага върху здрава и ненаранена кожа. Не трябва да се извършват процедури за обезкосмяване на мишниците в деня на приложение на Одорекс. Не използвайте продукта ако имате доказана свръхчувствителност към алуминиеви соли.

  • Одорекс Део е спрей против изпотяване и неприятна миризма на ръце и подмишниците с продължително действие. Предпазва от изпотяване за 10 до 14 дни след едно напръскване. Уникалният механизъм на действие на Одорекс део  блокира само свръхактивните потни жлези, без да влияе  върху общата терморегулация на организма.
  • При употреба за първи път Одорекс део се прилага три последователни вечери, като дланите и/или мишниците се напръскват обилно след предварително измиване със сапун и подсушаване. За поддържане на ефекта се прилага веднъж на всеки 7 до 14 дни или спорeд Вашата индивидуална схема.

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър