Меню
Вашата количка

Нукс вомика, Nux vomica D 6, D 30, D 1000 DHU

Нукс вомика, Nux vomica D 6, D 30, D 1000 DHU
Нукс вомика, Nux vomica D 6, D 30, D 1000 DHU

Възможни варианти

Безплатна доставка над 60лв
14 дни право на връщане
Сертифицирани продукти

Нукс вомика е хомеопатичен медикамент при стомашно-чревни оплаквания, вследствие на стрес или след злоупотреба с лекарствени средства или стимулантни вещества.

Приложение:
Използва се при гадене, повръщане, главоболие, световъртеж, особено сутрин.
Нукс вомика се препоръчва при психични оплаквания, болкови състояния, имунен дефицит, инфекции на дихателните пътища, храносмилателни смущения, болки в двигателния апарат. 
Нукс вомика се използва при връщане на храна в хранопровода след прехранване, киселини, умора и сънливост след хранене, оплаквания от силен и хроничен стрес.

Нукс вомика се препоръчва за пациенти, които се оплакват от честа тежест в стомаха, киселини, нервност и особено тогава, когато причинителите са стреса от ежедневието или професионалното натоварване.

Потенции: D6, D30, D1000

Дозировка:
Една доза е равна на 10 глобули при възрастни, деца под 6 години - 5 глобули, деца под 2 години - 3 глобули.

Избор на потенция:
- Ниски потенции - D6, D12, подходящи са при остри заболявания. Имат краткотрайно, свързано с органите въздействие върху водещите симптоми. При остри оплаквания първоначално се дозира по-чест прием до настъпване на подобрение, но не повече от 6 дози на ден. Стандартната дозировка за възрастни е 2-3 пъти дневно по 10 глобули.
- Средни потенции: D30 - след консултация с фармацевт в аптеката при пълно съвпадение на симптоми. 1-2 пъти дневно по 10 глобули.
- Високи потенции: D1000  се назначават от терапевт при хронични заболявания. Имат дълго продължаващо действие, като действат и на ментално/емоционално ниво. Приемат се веднъж седмично или месечно по преценка на хомеопата еднократно 10 глобули.

Внимание:
Нукс вомика е хомеопатичен лекарствен продукт без специфични терапевтични показания.
Преди прием на хомеопатичен лекарствен продукт, както и ако симптомите ви не се повлияват от лечението или състоянието ви се влоши, консултирайте се с вашия лекар.
Съдържа лактоза.
Без лекарско предписание.
Да се съхранява на място, недостъпно за деца.
 

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър