Меню
Вашата количка

Низорал, Nizoral шампоан против пърхот 100 мл

Низорал, Nizoral шампоан против пърхот 100 мл
-11 %
Безплатна доставка над 60лв
14 дни право на връщане
Сертифицирани продукти

Низорал шампоан е препарат за лечение на кожни инфекции, причинени от гъбички и дрожди. Той може да се използва за лечение на заболявания, разположени както върху кожата на главата, така и върху големи площи на лицето и гръдния кош.

Приложение:

- за различни кожни инфекции, които се проявяват слющене в областта на кожата на главата (пърхут)

-червеникаво-кафяви петна с жълто или бяло лющене

-себореен дерматит

- дребни, кафеникави или бели петна, разположени върху туловището (питириазис верзиколор)


Подходящ за:
Възрастни над 18 години.Активни съставки:
Кетоконазол  2%- 20mg в 1g шампоан.

Дозировка:

Измийте инфектираните участъци на кожата с Низорал шампоан и не ги изплаквайте в продължение на 3 до 5 минути, за да може препаратът да проникне добре.

Лющене в областта на кожата на главата (пърхут) и червеникаво-кафяви петна с жълтеникаво или бяло лющене в областта на лицето или гръдния кош (себореен дерматит). Лечението се провежда два пъти седмично, в продължение на 2 до 4 седмици.

За профилактика на рецидивите препаратът се използва веднъж седмично или веднъж на 2 седмици.

Дребни, кафеникави или белезникави петна, неравномерно разпространени върху туловището (питириазис верзиколор). Лечението се провежда ежедневно в продължение на 5 дни.

За профилактика на рецидивите: всяка година, преди началото на лятото веднъж дневно, в продължение на три последователни дни.

Внимание:

He прилагайте, ако сте алергични към кетоконазол или към някоя от останалите съставки.

Не използвайте Низорал, ако симптомите на свръхчувствителност се изразяват в поява на сърбеж или зачервяване на кожата след употребата на препарата.

При бременност и кърмене трябва да се консултирате с Вашия лекар, преди употребата на  което и да е лекарство.

 


 

  • Низорал шампоан е препарат за лечение на кожни инфекции, причинени от гъбички и дрожди. Той може да се използва за лечение на заболявания, разположени както върху кожата на главата, така и върху големи площи на лицето и гръдния кош.
  • Измийте инфектираните участъци на кожата с Низорал шампоан и не ги изплаквайте в продължение на 3 до 5 минути, за да може препаратът да проникне добре.
  • Лющене в областта на кожата на главата (пърхут) и червеникаво-кафяви петна с жълтеникаво или бяло лющене в областта на лицето или гръдния кош (себореен дерматит). Лечението се провежда два пъти седмично, в продължение на 2 до 4 седмици.
  • За профилактика на рецидивите препаратът се използва веднъж седмично или веднъж на 2 седмици.
  • Дребни, кафеникави или белезникави петна, неравномерно разпространени върху туловището (питириазис верзиколор). Лечението се провежда ежедневно в продължение на 5 дни.
  • За профилактика на рецидивите: всяка година, преди началото на лятото веднъж дневно, в продължение на три последователни дни.

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър