Меню
Вашата количка

Налгезин, Nalgesin таблетки 275 mg x10

Налгезин, Nalgesin таблетки 275 mg x10
Безплатна доставка над 60лв
14 дни право на връщане
Сертифицирани продукти

Налгезин е лекарствен продукт без рецепта, който облекчава болката и възпалението и понижава повишената телесна температура. Прилага се за краткотрайно симптоматично лечение на болки. Таблетките са бързо разтворими, поради което се получава бърз обезболяващ ефект.


Приложение:

- главоболие и зъбобол

- болки в мускулите, ставите и гръбначния стълб

- мигрена

менструални болки

- болки в мускулите и ставите вследствие на грип и настинка.

-намалява повишената телесна температура и облекчава възпалителния процес.


Подходящ за:

Възрастни и деца над 12 години

 


Активни съставки:

Напроксен натрий


Дозировка:

Обичайната дозировка е 1 таблетка на всеки 12 часа (максимум 2 таблетки дневно), толкова дълго, колкото се проявяват симптомите.

Първоначално можете да вземете двойна доза: две таблетки едновременно или втората таблетка след едночасов интервал.

Ако сте по-възрастен от 65 години, при необходимост, приемайте по 1 таблетка на всеки 12 часа, освен ако лекарят Ви не Ви е посъветвал нещо друго.


Внимание:

Не приемайте Налгезин ако имате свръхчувствителност към напроксен или някоя от другите съставки на това лекарство, към ацетилсалицилова киселина или други нестероидни противовъзпалителни лекарства, имате язва или друго заболяване на стомашно-чревния тракт,  някога сте имали кървене от стомаха, ако същевременно приемате други лекарства за облекчаване на болка.

Не приемайте Налгезин повече от 10 дни за облекчаване на болка, повече от 3 дни при повишена температура.

Информирайте Вашия лекар, ако страдате от хронично или метаболитно заболяване (проблеми с обмяната на веществата), ако сте свръхчувствителни или приемате други лекарства.

Не давайте лекарството на деца под 12 годишна възраст, освен ако не е предписано от лекар.

При бременност и кърмене се посъветвайте с Вашия лекар преди употребата на което и да е лекарство! Напроксен не трябва да се използва по време на бременност и кърмене.

Спрете приема на Налгезин и се консултирайте с лекар, ако възникнат нови или неочаквани симптоми, симптомите продължат или дори се влошават; имате затруднено преглъщане, се появят киселини или болки в стомаха.

В комбинация с алкохол, Налгезин може да увеличи риска от кървене от стомаха.

Ако вече сте приемали други лекарства за облекчаване на болката или за намаляване наповишена телесна температура и сте получили уртикария , подуване на лицето, астматичен пристъп или дори шок, не приемайте Налгезин без консултация с лекар.

 

  • Обичайната дозировка е 1 таблетка на всеки 12 часа (максимум 2 таблетки дневно), толкова дълго, колкото се проявяват симптомите.

  • Първоначално можете да вземете двойна доза: две таблетки едновременно или втората таблетка след едночасов интервал.

  • При бременност и кърмене се посъветвайте с Вашия лекар

  • Налгезин е лекарствен продукт без рецепта, който облекчава болката и възпалението и понижава повишената телесна температура. Прилага се за краткотрайно симптоматично лечение на болки. Таблетките са бързо разтворими, поради което се получава бърз обезболяващ ефект.

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър