Меню
Вашата количка

Мелатонин, Melatonin 10 мг 90 таблетки

Мелатонин, Melatonin 10 мг 90 таблетки
Безплатна доставка над 60лв
14 дни право на връщане
Сертифицирани продукти

Мелатонин е доказана формула за здрав и пълноценен сън - съкращава времето, необходимо за заспиване и помага за увеличаване продължителността на съня.
Безсънието и стреса водят до появата на умора, раздразнителност и трудна концентрация. В тези случаи се  препоръчва допълнителен внос на мелатонин.
Мелатонин по безопасен и ефективен насърчава нормалната дейност на нервната система, облекчава симптомите на сезонни афективни разстройства, помага за нормализиране на циклите на съня при работа на смени или отпадналост. 

Активни съставки:
1 таблетка съдържа:
Мелатонин   10 mg                      


Дозировка:
По 1 таблетка дневно, вечер преди лягане

Предупреждения:
Мелатонин е хранителна добавка.
Не е заместител на разнообразното хранене.
Да не се превишава препоръчителната дневна доза.
Не се препоръчва за бременни, кърмещи и деца.

Съхранение:
Да се съхранява на място, недостъпно за деца.

Опаковка:
90 таблеткиМелатонин е хормонът, който се синтезира в организмите на всички живи същества и чиито нива се променят в зависимост от ежедневния цикъл.

Мелатонин е доказана формула за здрав и пълноценен сън, с която съкращавате времето за заспиване. Безсънието и стреса водят до появата на умора, раздразнителност и трудна концентрация.

  • Мелатонин е доказана формула за здрав и пълноценен сън - съкращава времето, необходимо за заспиване и помага за увеличаване продължителността на съня.
  • Мелатонин по безопасен и ефективен насърчава нормалната дейност на нервната система, облекчава симптомите на сезонни афективни разстройства, помага за нормализиране на циклите на съня при работа на смени или отпадналост. 
  • По 1 таблетка дневно, вечер преди лягане

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър