Меню
Вашата количка

МАСЛО ОБЛЕПИХА 10 МЛ РИВАНА

МАСЛО ОБЛЕПИХА 10 МЛ РИВАНА
Безплатна доставка над 60лв
14 дни право на връщане
Сертифицирани продукти

Масло Облепиха 10 мл Ривана

Растението е известно под различни имена: облепиха, морски зърнастец, ракитник, морски ананас.

Приложение:

Маслото от облепиха е незаменим помощник за постигне на здрава, еластична и копринена кожа. Отлично средство за грижа при суха, повяхнала, отпусната и проблемна кожа. Има успокояващо, овлажняващо, подхранващо, регенериращо и освежаващо действие, с което помага  за изглаждане и заличаване на появилите се бръчки  и други неравности.Ежедневното използване на маслото,забавя процесите на стареене и има изразен подмладяващ ефект върху кожата.

Маслото от облепиха допринася за изсветляване на кожата при нарушена пигментация, тъмни петна и оцветявания от различен вид.

Маслото от облепиха  подхранва изтощената коса и стимулира растежа и.

Крехките и чупливи нокти стават по-здрави, след редовно третиране.

Употреба:

За  кожата на лицето: 5 – 6 капки масло от облепиха  се нанасят на чиста кожа с масажни движения. Овлажнява, подхранва, регенерира и омекотява  кожата.

За масаж: маслото в чист вид се използва за масаж на лицето и  тялото, за подхранване, регенериране и заглаждане на  кожата.

Грижа за ноктите: малко количество от масло от облепиха се втрива в ноктите и в кожата около ноктите-заздравява  ноктите.

Грижа за устните: нанесете маслото  от облепиха върху устните при напукани и сухи устни.

За косата и скалпа: Нанесете маслото  от облепиха върху чиста коса и втривайте  в корените и скалпа или  по дължината на цялата коса, ако тя не е в добро състояние. Маслото се оставя да престои 1, 2 часа,  след което се отмива с шампоан.

Съхранение: На тъмно и прохладно при температура 7 – 25˚С

Не се приема вътрешно!

  • За  кожата на лицето: 5 – 6 капки масло от облепиха  се нанасят на чиста кожа с масажни движения. Овлажнява, подхранва, регенерира и омекотява  кожата.

  • За масаж: маслото в чист вид се използва за масаж на лицето и  тялото, за подхранване, регенериране и заглаждане на  кожата.

  • Грижа за ноктите: малко количество от масло от облепиха се втрива в ноктите и в кожата около ноктите-заздравява  ноктите.

  • За косата и скалпа: Нанесете маслото  от облепиха върху чиста коса и втривайте  в корените и скалпа или  по дължината на цялата коса, ако тя не е в добро състояние. Маслото се оставя да престои 1, 2 часа,  след което се отмива с шампоан.

  • Маслото от облепиха е незаменим помощник за постигне на здрава, еластична и копринена кожа. Има успокояващо, овлажняващо, подхранващо, регенериращо и освежаващо действие, с което помага  за изглаждане и заличаване на появилите се бръчки  и други неравности.Ежедневното използване на маслото,забавя процесите на стареене и има изразен подмладяващ ефект върху кожата.Маслото от облепиха допринася за изсветляване на кожата при нарушена пигментация, тъмни петна и оцветявания от различен вид.

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър