Меню
Вашата количка

МАСЛО БАДЕМ 100 МЛ РИВАНА

МАСЛО БАДЕМ 100 МЛ РИВАНА
Безплатна доставка над 60лв
14 дни право на връщане
Сертифицирани продукти

Масло Бадем 100 мл Ривана - 100% натурален продукт

Бадемовото масло се добива чрез пресоване на бадеми и се използва от древни времена за здравето и красотата на кожата и косата.  Изключително богат е на витамини А и Е, протеини, минерали и мастни киселини. Има много добро въздействие върху суха, чувствителна, застаряваща и изпръхнала кожа, забавя появата на бръчки. Предотвратява разтягане на кожата при бременност или отслабване. Предпазва тялото от появата на стрии. Не дразни и не предизвиква алергични реакции.
Бадемовото масло е един от най-мощните природни стимуланти за поникване и заздравяване  косъма на косата.

Употреба:

За масаж върху лицето, шията, деколтето, както и останалите части на тялото: на върховете на пръстите се слага от маслото и се масажира с леки движения   върху чиста и суха кожа.

За масаж върху корените на косата -  Нанесете маслото  върху чиста коса, и втрийте  в корените или  в цялата коса, ако тя не е в добро състояние. Маслото се оставя да престои поне 20-30 мин. като покриете косата с кърпа, след което се отмива с шампоан.

Не се приема вътрешно!

Съхранение: На тъмно и прохладно място  при температура 7 – 25 С.

  • Бадемовото масло се добива чрез пресоване на бадеми и се използва от древни времена за здравето и красотата на кожата и косата. Има много добро въздействие върху суха, чувствителна, застаряваща и изпръхнала кожа, забавя появата на бръчки. Предотвратява разтягане на кожата при бременност или отслабване. Предпазва тялото от появата на стрии. Не дразни и не предизвиква алергични реакции.
  • Бадемовото масло е един от най-мощните природни стимуланти за поникване и заздравяване  косъма на косата.
  • За масаж върху лицето, шията, деколтето, както и останалите части на тялото: на върховете на пръстите се слага от маслото и се масажира с леки движения   върху чиста и суха кожа.

  • За масаж върху корените на косата -  Нанесете маслото  върху чиста коса, и втрийте  в корените или  в цялата коса, ако тя не е в добро състояние. Маслото се оставя да престои поне 20-30 мин. като покриете косата с кърпа, след което се отмива с шампоан.

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър