Меню
Вашата количка

Софарма

Марка: Софарма Model: Алергозан, Allergosan 25 mg 20 таблетки
Алергозан таблетки се използват за симптоматично лечение на алергични ринити и конюктивити, сенна хрема, кожни алергични реакции, лекарствени и хранителни алергии. Той потиска ефектите на хистамина, който се образува в организма и обуславя алергичните реакции.Подходящ за: Възрастни и деца над 1..
5.00лв
Без данък:4.17лв
Марка: Софарма Model: Алергозан, Allergosan cream 1% 18g
Алергозан крем съдържа активното вещество хлоропирамин от групата на антихистамините.Действие:Притежава добре изразено противоалергично действие.Потиска сърбежа, премахва зачервяването, отока и обривите. Използва се при ухапване от насекоми; контактен дерматит и други сърбящи дерматоз..
7.60лв
Без данък:6.33лв
Марка: Софарма Model: Амбиксол, Ambixol 15mg/ 5ml сироп 100ml
Амбиксол е сироп, който улеснява отхрачването и облекчава кашлицата при остри и хронични заболявания на дихателната система, свързани с образуването на гъст секрет в дихателните пътища.Подходящ за: Възрастни и деца над 12 годиниАктивна съставка: Амброксолов хидрохлорид 15mg/ 5mlДоз..
4.90лв
Без данък:4.08лв
Марка: Софарма Model: Аналгин Макс, Analgin Max 1000 мг сашета
Аналгин Макс е лекарствен продукт със силно изразен болкоуспокояващ и температуропонижаващ ефект, формула с още по-бързо и ефективно действие, поради високата доза метамизол натрий и сашетната форма на прием. Усвоява се по-бързо от таблетната и има приятен вкус.Аналгин Макс се прилага за краткос..
3.90лв
Без данък:3.25лв
Марка: Софарма Model: Аналгин Хин, Analgin Chin 250 mg 10 таблетки
Аналгин Хин съдържа активно вещество метамизол натрий, което се отнася към обезболяващите лекарства (аналгетици). Едновременно с това той проявява и температуропонижаващо действие.Аналгин Хин се използва за: - понижаване на висока температура; - повлияване на слаби до умерено изразени болки от..
3.50лв
Без данък:2.92лв
Марка: Софарма Model: Аналгин, Analgin 500 mg 20 таблетки
Аналгин е  лекарствен продукт без лекарско предписание, който съдържа метамизол натрий - аналгетик от групата на пиразолоните с изразено аналгетично и антипиретично действие . Използва се за повлияване на умерено до силно изразени болки от различен произход: г..
2.40лв
Без данък:2.00лв
Марка: Софарма Model: Аналгин, Analgin перорални капки 20 ml
Аналгин перорални капки е лекарство без лекарско предписание.Аналгин 500 mg/ml перорални капки се използва като:Температурпонижаващо средство в комплексното лечение на различни състояния, съпроводени с висока температура.Болкоуспокояващо средство за умерени до силни болки от различен про..
6.30лв
Без данък:5.25лв
Марка: Софарма Model: Бизакодил/ Bisacodyl супозитории 10mg x6
Бизакодил под формата на супозитории е слабителен, очистителен лекарствен продукт. Бизакодил стимулира перисталтиката на дебелото черво чрез пряко действие върху нервните окончания на чревната лигавица.Продуктът се прилага за краткотрайно симптоматично лечение на констипация (запек) при отслабен..
6.20лв
Без данък:5.17лв
Марка: Софарма Model: Бизакодил/ Bisacodyl супозитории 5mg x6
Бизакодил под формата на супозитории е слабителен, очистителен лекарствен продукт. Бизакодил стимулира перисталтиката на дебелото черво чрез пряко действие върху нервните окончания на чревната лигавица.Продуктът се прилага за краткотрайно симптоматично лечение на констипация (запек) при отслабен..
4.50лв
Без данък:3.75лв
Марка: Софарма Model: Бронхолитин, Broncholytin сироп 125 g
Бронхолитин сироп е лекарствен продукт, който потиска кашлицата, разширява бронхите и втечнява секрецията в дихателните пътища. Притежава и слабо бронхоантисептично действие.Подходящ за: възрастни и дeца над 3 години. Винаги прочитайте листовката преди употреба!Активно вещество: глауцинов..
7.50лв
Без данък:6.25лв
Марка: Софарма Model: Бусколизин, Buscolysin 10 mg 20 таблетки
Бусколизин притежава добре изразен спазмолитичен  ефект върху гладката мускулатура на стомашно-чревния тракт, жлъчните пътища, пикочо-половата система. Бусколизин се използва в комплексното лечение на заболявания, съпроводени с болезнени спазми на гладката мускулатура на стомаха, червата, жлъчн..
6.30лв
Без данък:5.25лв
Марка: Софарма Model: ВАЗЕЛИН БЛАГ 18Г СОФАРМА
Благ Вазелин се грижи за вашата кожа. Продуктът представлява маз, която спомага при суха кожа. Прилага се внимателно върху кожата.Благ Вазелин се употребява най-вече при суха кожа на ръцете и краката. Активните съставки в продукта действат омекотяващо на кожата.Това ..
4.10лв
Без данък:3.42лв
Марка: Софарма Model: Декспантен, Dexpanthen унгвент 30 гр
Декспантен маз против подсичане, за чувствителна кожа. Изключително подходящ за деликатната бебешка кожа и може да се използва ежедневно при смяна на пелена. Декспантен унгвент създава траен защитен филм, изолира от влажната среда, което позволява да се проследи оздравяването на кожата. ..
7.08лв
Без данък:5.90лв
Марка: Софарма Model: Дефламол, Deflamol маз 350IU/400 IU/g 18 g
Дефламол маз е комбиниран лекарствен продукт с изразено епителотонично действие. Прилага се като протективно и емолиентно средство при суха и раздразнена кожа.. При локално приложение оказва омекотяващо, стимулиращо и регенеративно действие върху епителните клетки на кожата.    &..
8.25лв
Без данък:6.88лв
Марка: Софарма Model: Димекс, Dimex сироп 125 ml
Димекс сироп е комбиниран лекарствен продукт с изразено противокашлично действие. Прилага се за облекчаване на дразнеща и спастична кашлица при възпалителни заболявания на дихателните пътища.Подходящ за: Възрастни и деца над 6 години. Винаги прочитайте листовката преди употреба!Активни със..
8.60лв
Без данък:7.17лв
Марка: Софарма Model: Парацетамол Софарма, Paracetamol Sopharma 500 mg 20 таблетки
Парацетамол Софарма таблетки се използва за лечение на лека до средно изразена болка. Приложение:главоболие, мигрена, невралгия, зъбобол, възпаление на гърлото, болки в ушите, симптоматично облекчаване на ревматични болки, слаби и умерено изразени постоперативни и посттравматични бо..
2.10лв
Без данък:1.75лв
Марка: Софарма Model: Санпласт Деликейт
Хипоалергичен прикрепващ пластир за силно чувствителна кожа.Нетъкан текстил на хартиена основа.Дишащ, отстранява се без болка. Лесно може да се къса напречно и надлъжно. Предназначен за фиксиране на превръзки и медицински изделия към повърхността на кожата.Поставя се върху суха и почистена к..
1.43лв
Без данък:1.19лв
Марка: Софарма Model: Санпласт Класик
Текстилен прикрепващ пластир за нормална кожа.Предназначен за здраво фиксиране на превръзки и медицински изделия към повърхността на кожата.Поставя се с притискане върху суха и почистена кожа.В редки случаи е възможна реакция на свръхчувствителност в мястото на фиксиране.  ..
1.20лв
Без данък:1.00лв
Марка: Софарма Model: Санпласт Класик Екстра
Текстилен прикрепващ пластир за чувствителна и нормална  кожа.Предназначен за здраво фиксиране на превръзки и медицински изделия към повърхността на кожата.Поставя се с притискане върху суха и почистена кожа.  ..
2.40лв
Без данък:2.00лв
Марка: Софарма Model: Санпласт Силк
Хипоалергичен прикрепващ пластир, предназначен специално за чувствителна кожа.Основата е ацетатна коприна.Пластирът лесно се къса, както напречно, така и надлъжно.Предназначен е за фиксиране на медицински изделия и превръзки към повърхността на кожата.Поставя се с притискане върху почистена..
3.36лв
Без данък:2.80лв
Показани 1 от 20 | 29 (2 Страници)