Меню
Вашата количка

Монтавит

Марка: Монтавит Model: Астарте, Astarte пробиотик за жени 14 капсули
Астарте е иновативен продукт за жени, които се нуждаят от баланс и защита, уникален по отношение на своя състав и перорално приложение.АSTARTE може да предотврати вагинална инфекция или да възстанови вагиналната флора след вагинална инфекция. Съдържа физиологична комбинация от четири щама млечноки..
18.60лв
Без данък:15.50лв
Марка: Монтавит Model: Ацербин, Acerbine дермален разтвор 80 мл
Ацербин дермален разтвор е дезинфектант, облекчава болката и ускорява заздравяването на раните. Благоприятства отделянето на мъртвите тъкани от повърхността на раната и същевременно спомага за образуване на нова, здрава тъкан. Поради специалния си състав този продукт има антисептичен ефект.Прила..
12.20лв
Без данък:10.17лв
Марка: Монтавит Model: Ацербин, Acerbine оintment 30g
Ацербин маз подпомага отделянето на мъртвите тъкани от повърхността на раната и спомага за образуване на нова тъкан. Има дезинфекциращо и болкоуспокояващо действие. Помага за отделяне на ексудат и образуване на струпеи, гранулационна тъкан и епителизация на раната.Ацербин маз има също доказани а..
11.60лв
Без данък:9.67лв
Марка: Монтавит Model: Валевит, Valevit 20 таблетки
Традиционен растителен лекарствен продукт за облекчаване на леки симптоми на психически стрес. Лекарственият продукт е традиционен растителен лекарствен продукт за употреба при специфични индикации, изключително основани на дългогодишна употребаПодходящ за: Възрастни и деца над 12 години...
6.10лв
Без данък:5.08лв
Марка: Монтавит Model: Глайтгелен / Gleitgelen 20гр гел
Gleitgelen 20гр гел се прилага при затруднения при полов акт, причинени от сухота на влагалището Състав:В 100 г гел се съдържат 10 мг хлорхексидин, глицерин, хидроксиметилцелулоза и ароматизирана вода. Действие:Глайтгелен е подходящ за моментите преди полов контакт,..
9.50лв
Без данък:7.92лв
Марка: Монтавит Model: Глицерин Монтавит / Glycerin Montavit супозитории 1g x10
Глицерин Монтавит супозитории 1g са омекотяващо средство за лечение на констипация (запек).Глицерин Монтавит супозитории омекотяват изпражненията, ако имате болезнени анални оплаквания, например хемороиди или болка при дефекация. Облекчават дефекацията при лежащо болни.Глицерин Монтавит супо..
6.66лв
Без данък:5.55лв
Марка: Монтавит Model: Дермодрин, Dermodrin Ointment 30г
Дермодрин маз е ефективно и изпитано противоалергично лекарство с изразено противосърбежно действие.  Действие: - облекчава болката. - намалява алергичния оток на кожата или го предотвратява. -Ефектът му се наблюдава скоро след нанасянето върху кожата и продължава 2-6 часа.Дермодрин..
8.50лв
Без данък:7.08лв
Марка: Монтавит Model: Калмабен/ Calmaben табл. 50мг х20
Calmaben е сънотворно за краткосрочно лечение на затруднено заспиване и смущения в протичането на съня.Calmaben  се прилага също така срещу алергии и пруритус. Подходящ за:Възрастни и деца над 12 години.Винаги прочитайте листовката преди употреба! Активни с..
9.50лв
Без данък:7.92лв
Марка: Монтавит Model: Тавипек, Tavipec 150 мг
Тавипек се прилага като отхрачващо и спомагателно средство към антибиотичното лечение при остър и хроничен бронхит, бронхиектазни , синузит, кашлица при пушачи.Жилавата секреция се втечнява и активно се придвижва към устната кухина, за да може лесно да се отхрачи. Тавипек също повишава неспецифи..
6.70лв
Без данък:5.58лв
Марка: Монтавит Model: Тусавит / Tussavit сироп за кашлица 250g
Тусавит сироп е лекарствен продукт, включващ течни екстракти от листата на Теснолист Живовлек и Мащерка, които притежават муколитичен, отхрачващ и спазмолитичен ефекти върху горните дихателни пътища и лигавицата на устната кухина.Течния екстракт от Мащерка подпомага втечняването на прилепналия м..
12.60лв
Без данък:10.50лв
Марка: Монтавит Model: Тусавит, Tussavit сироп за кашлица 125 г
За облекчаване на кашлицата при катари на горните дихателни пътища, простуди, инфекции и възпаление на лигавицата на устната кухина и фаринкса.Тусавит сироп е лекарствен продукт, включващ течни екстракти от листата на Теснолист Живовлек и Мащерка, които притежават муколитичен, отхрачващ и спазмо..
8.20лв
Без данък:6.83лв
Марка: Монтавит Model: Утипро плюс капсули х15 при инфекции на пикочните пътища
Медицинско изделие за контрол и профилактика на инфекции на пикочните пътища, предизвикани от патогенни микроорганизми, като E.coli и други Gram(-) бактерии.Действа механично в чревния лумен и образува биофилм върху чревната лигавица, като по този начин се предотвратява контактът на патогенните ..
16.60лв
Без данък:13.83лв
Показани 1 от 12 | 12 (1 Страници)