Меню
Вашата количка

Сераве

Марка: Сераве Model: CERAVE СЕРАВЕ SA ОБНОВЯВАЩ КРЕМ ЗА КРАКА 88 МЛ
CeraVe Сераве SA обновяващ крем за крака 88 млОбновяващият крем омекотява и помага възстановяването на защитната бариера на кожата. Той съдържа три основни вида серамиди, салицилова киселина и амониев лактат, които ексфолират и ефективно овлажняват кожата. Формулата на продукта подпомага регенер..
17.82лв
Без данък:14.85лв
Марка: Сераве Model: CERAVE СЕРАВЕ ВЪЗСТАНОВЯВАЩ КРЕМ ЗА РЪЦЕ 50 МЛ
CeraVe Сераве възстановяващ крем за ръце 50 мл.Премахва сухотата и помага за възстановяването на кожната бариера.Разработен с помощта на дерматолози, Възстановяващият крем за ръце на CeraVe ефикасно хидратира и помага за защитата на бариерната функция на кожата. Този крем с бързо абсорбираща..
11.75лв
Без данък:9.79лв
Марка: Сераве Model: CERAVE СЕРАВЕ ХИДРАТИРАЩ КРЕМ СУХА МНОГО СУХА КОЖА
CeraVe Сераве хидратиращ крем  суха много суха кожа.Разработен с помощта на дерматолози, Хидратиращият крем на CeraVe ефективно хидратира и спомага възстановяването на кожната бариера. Този крем с богата и немазна текстура съдържа 3 важни серамида и хиалуронова киселина, които хидратират сл..
19.95лв
Без данък:16.63лв
Марка: Сераве Model: CERAVE СЕРАВЕ ХИДРАТИРАЩ ЛОСИОН СУХА МНОГО СУХА КОЖА
CeraVe Сераве хидратиращ лосион  суха много суха кожа.Хидратира през целия ден и помага за възстановяването на защитната бариера на кожата на лицето и тялото.Специално създаден лосион за лице и тяло, който хидратира и възстановява защитната бариера на кожата, като в същото време е ..
25.08лв
Без данък:20.90лв
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)