Меню
Вашата количка

Цеумед

Марка: Цеумед Model: ВираСут охлаждащ гел за облекчаване на сърбежа при варицела
ВираСут охлаждащ гел е специално разработен да облекчава сърбежните симптоми при варицела.Помага да се избегне цикълът сърбеж – чесане - инфекция, като облекчава и успокоява сърбежа, и по този начин предотвратява появата на остатъчни белези по кожата. Без странични ..
17.20лв
Без данък:14.33лв
Марка: Цеумед Model: Носко ойл, Nosko oil назален спрей 10 мл
Носко ойл е спрей за нос на основата на сусамово масло за овлажняване на суха носна лигавица и грижа за носа.Действие:-успокоява сърбежа и дразненето в носните пътища - възстановява лигавицата при сух и раздразнен нос, за да се намали риска от инфекции-предотвратява образуването на сух..
9.90лв
Без данък:8.25лв
Марка: Цеумед Model: Судокрем, Sudocrem крем против подсичане
Судокрем е предназначен за профилактика и грижа при подсичане на кожата при деца и бебета. Действие:Има антисептично действие, успокоява раздразнението и сърбежа, намалява чувството на дискомфорт и предпазва деликатната кожа на бебето. Може да се прилага също и при профилактика и об..
6.80лв
Без данък:5.67лв
Марка: Цеумед Model: Цеумед Бейби / Ceumed Baby Lipo балсам 200ml
Цеумед Бейби Липо балсам се използва при бебета в случаите на суха и много суха кожа, склонна към атопичен дерматит. Поради съдържанието на липиди, балсамът подхранва и възстановява много сухата и раздразнена кожа. Действие:- спомага за възстановяване на епидермалния хидролипиден слой и..
23.64лв
Без данък:19.70лв
Марка: Цеумед Model: Цеумед Бейби / Ceumed Baby Lipo душ-гел 200ml
Цеумед Бейби Липо душ-гел нежно почиства сухата, чувствителна кожа, склонна към алергии. Премахва чувството на сухота и опъване, успокоява и предпазва кожата от дехидратация. Идеален е в случаи на непоносимост към сапуни. С неутрално за кожата ph. Действие: - спомага за възстан..
19.86лв
Без данък:16.55лв
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)