Меню
Вашата количка

Продукти за измерване на кръвна захар Accu-Check

Accu-Check е марка висококачествени продукти за измерване на нивата на кръвната захар(глюкомери, тест ленти, ланцети). Брандът е собственост на швейцарската компания Roche Diagnostics, която е сред водещите в света биотехнологични разработчици. Разработките им помагат в най-различни аспекти на медицината от продукти за ин витро процедури до такива подобряващи качеството на живот на хора с различни хронични заболявания като диабет.

Accu-Chek Instant тест ленти за глюкомер - 50 бр
-9 %
Марка: Accu-Check Model: Accu-Chek Instant Тест ленти за глюкомери х50 броя
Accu-Chek Instant тест ленти за имерване на кръвна захар са швейцарски, лесни за изполване конумативи за глюкомер Accu-Chek Instant. При поставяне на лентата в апарата, автоматично се проверява срокът и на годност като при проблем ще бъдете незабавно уведомени. Всяка от лент..
19.90лв 21.90лв
Без данък:16.58лв
Глюкомер Accu-Chek Instant + 10бр тест ленти
-24 %
Марка: Accu-Check Model: Глюкомер Accu-Chek Instant
Accu-Chek Instant е лесен и удобен швейцарски апарат за имерване на кръвна захар. Благодарение на големия си дисплей на който се показват резултатите от измерването и страничната контролна скала служеща за ориентир глюкомерът е достъпен за използване от хора с намалено зрени..
12.90лв 17.00лв
Без данък:10.75лв
Марка: Accu-Check Model: Accu-Chek Performa тест ленти х 50бр
Accu-Chek Performa тест ленти за имерване на кръвна захар са швейцарски, ленси за изполване конумативи за глюкомер Accu-Chek Performa. Уникална функционалност на лентите е, че при тяхното поставяне в апарата, автоматично се проверява срокът на годност и надежността им като&n..
21.90лв
Без данък:18.25лв
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)