Меню
Вашата количка

Aбока

Марка: Aбока Model: Голамир 2Акт, Golamir 2Act спрей за гърло 30 мл
Голамир 2Акт спрей e иновативен продукт за цялото семейство и е насочен към симптоми в случаи на настинка и при възпалителни състояния на орофаренгиалната лигавица, в следствие на вируси, бактерии, алергени, както и при контакт с дразнещи външни агенти.  Продуктът е подходящ и при настинки, пр..
14.90лв
Без данък:12.42лв
Марка: Aбока Model: Гринтус, Aboca Grintuss сироп за възрастни 180 g
Гринтус сироп създава защитен филм под формата на "ефектна бариера", който успокоява кашлицата и предпазва горните дихателни пътища. Спомага за овлажняване на лигавицата и подпомага процеса на отхрачване.Гринтус сироп помага, както при суха, така и при влажна кашлица като действа успок..
18.90лв
Без данък:15.75лв
Марка: Aбока Model: Гринтус, Aboca Grintuss сироп за деца 180 g.
Гринтус сироп създава защитен филм под формата на "ефектна бариера", който успокоява кашлицата и предпазва горните дихателни пътища като ограничава контакта с външни дразнещи фактори.Спомага за овлажняване на лигавицата и подпомага процеса на отхрачване.Гринтус сироп помага, както при ..
18.90лв
Без данък:15.75лв
Марка: Aбока Model: ЛибраМед за наднормено тегло и затлъстяване 138 таблетки
Либрамед е медицинско изделие за лечение на наднормено тегло, затлъстяване и  намаляване на обиколката на талията. Контролира пиковете на кръвната захар, като редуцира натрупването на мазнини и намалява чувството за глад.Подходящ за: Възрастни и деца на и над 8 години Да не се приема по..
56.24лв
Без данък:46.87лв
Марка: Aбока Model: МелиЛакс Педиатрик микроклизма за кърмачета и деца 6 броя х 5g
Мелилакс Педиатрик е показан за лечение на запек при деца и кърмачета, дори и в случаи на висцерална свръхчувствителност, фисури и хемороиди.Продуктът освобождава червата и намалява дискомфорта, дразненето и възпалението, които се проявяват в случай на запек.Балансираното действие, безопасността..
20.30лв
Без данък:16.92лв
Марка: Aбока Model: МелиЛакс, MeliLax микроклизма за възрастни 6 броя х 10 g
МелиЛакс е показан за лечение на запек, дори и в случаи на висцерална свръхчувствителност, фисури и хемороиди. Продуктът освобождава червата и намалява дискомфорта, дразненето и възпалението, които се проявяват в случай на запек.Подходящ за: - Възрастни и деца над 12 години - Бременни и кърмещ..
21.00лв
Без данък:17.50лв
Марка: Aбока Model: Салвигол / Aboca Salvigol 30табл.за смучене при болно гърло
Салвигол таблети защитават гърлото, облекчават болката. Приложение:-За лечение на възпаления на гърлото, включително сухота, парене, болка и затруднено преглъщане.-Облекчават симптомите на възпалено гърло, които се срещат при заболявания като фарингит и тонзилит. -Благодарение н..
10.20лв
Без данък:8.50лв
Марка: Aбока Model: Салвигол / Aboca Salvigol за деца 30табл.
Салвигол таблети защитават гърлото, облекчават болката. Приложение:-За лечение на възпаления на гърлото, включително сухота, парене, болка и затруднено преглъщане.-Облекчават симптомите на възпалено гърло, които се срещат при заболявания като фарингит и тонзилит.-Благодарени..
10.20лв
Без данък:8.50лв
Марка: Aбока Model: Салвигол / Aboca Salvigol спрей при възпалено гърло 30ml
Салвигол спрей защитава гърлото, облекчава болката.Приложение:-За лечение на възпаления на гърлото, включително сухота, парене, болка и затруднено преглъщане.-Облекчава симптомите на възпалено гърло, които се срещат при заболявания като фарингит и тонзилит.-Благодарение на защитното ..
12.70лв
Без данък:10.58лв
Фитоназал, Fitonasal 2 Act спрей 15 мл
Изчерпан
Марка: Aбока Model: Фитоназал, Fitonasal 2 Act спрей 15 мл
Фитоназал е продукт на растителна основа, който отпушва носа и защитава носната лигавица. Благодарение на изключителните свойства на натуралния активен комплекс ActiFilm, Фитоназал втечнява мукуса, като подпомага неговото отстраняване, образува мукоадхезивен слой с бариерен ефект, за да предпази ли..
13.80лв
Без данък:11.50лв
Показани 1 от 10 | 10 (1 Страници)