Меню
Вашата количка

Magnesto магнезиев цитрат 40табл

Magnesto  магнезиев цитрат 40табл
-19 %
Безплатна доставка над 60лв
14 дни право на връщане
Сертифицирани продукти

MagneSto съдържа 100% магнезиев цитрат – органично съединение от морски магнезий и лимонена киселина от растителни източници без ГМО, без примеси на оксид.Цитратната форма е многократно по-усвоима и с по-висока бионаличност спрямо неорганичната форма – магнезиев оксид. МагнеСто допринася за нормалната нервно-психична-функция, сърдечната и скелетна мускулатура, костите, хормоналната и клетъчната обмяна. Подпомага добрия сън, електролитния баланс и производството на енергия.

Проучванията показват, че огромна част от населението не си набавя препоръчителната дневна доза магнезий. Този дефицит се дължи на редица фактори като диетични навици, които клонят към преработени храни с ниско съдържание на магнезий, изчерпване на почвата, което намалява съдържанието на магнезий в зеленчуците и зърнените храни. Съвременният начин на живот и стрес могат да увеличат нуждите от магнезий. Дефицитът на магнезий и завишената му нужда подчертава важността на набавянето на адекватни нива, особено във форми, които лесно се абсорбират и използват от тялото.
MagneSto се отличава с:

  • Отлично усвояване – магнезиевият цитрат се усвоява значително по-добре от неорганичните форми като магнезиев оксид. Магнезиевият цитрат действа бързо, защото достига с максимална усвояемост до клетките, прониквайки безпрепятствено през клетъчните стени.
  • Щадящ стомаха – за разлика от някои неорганични магнезиеви добавки, които могат да причинят стомашно-чревен дискомфорт, като нарушават действието на солната киселина в стомаха, магнезиев цитрат няма такъв ефект.
  • Чиста формула – съдържанието на MagneSto е 100% чист магнезиев цитрат, към който не е добавян оксид или друга неорганична форма. Таблетката не е филмирана; не съдържа животински продукти, оцветители и консерванти.
  •  
  • Дозировка: За възрастни: 1-2 таблетки на ден. Начин на прием: на гладно с чаша вода.

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър