Меню
Вашата количка

Лутеин Комплекс плюс, Lutein complex plus 30 капсули + подарък

Лутеин Комплекс плюс, Lutein complex plus 30 капсули + подарък
Безплатна доставка над 60лв
14 дни право на връщане
Сертифицирани продукти

Лутеин Комплекс плюс е нова, обогатена формула, включваща в състава си биофлавоноида зеаксантин. Така подбраната комбинация от естествени антиоксиданти е мощно средство за поддържане здравето на очите.

Високата концентрация на биофлавоноидите лутеин и заексантин в очите са от голямо значение за здравето им. В централната част на ретината – макулата, заексантинът е преобладаваща съставка, а в периферната част на ретината преобладава лутеинът.

Лутеин Комплекс Плюс е подходяща за хора, които страдат от синдрома "уморени очи", за хора, които носят контактни лещи, работят дълго на компютър или прекарват повече време на изкуствена светлина или на интензивна слънчева светлина, при шофиране, замърсяване на въздуха, прах, полени, цигарен дим и др.

Активни съставки:
Витамин С  66.0 mg Лутеин 33.0 mg Екстракт от черна боровинка  30.0 mgВитамин Е 16.5 mg α-TEЦинк  15.0 mg

Дозировка:
Приемайте по 1 капсула дневно след храна в продължение на не по-малко от 3 месеца без прекъсване.

Предупреждения:
Да не се превишава препоръчваната дневна доза.
Не е заместител на разнообразното хранене.

 

  • Приемайте по 1 капсула дневно след храна в продължение на не по-малко от 3 месеца без прекъсване.
  • Високата концентрация на биофлавоноидите лутеин и заексантин в очите са от голямо значение за здравето им. В централната част на ретината – макулата, заексантинът е преобладаваща съставка, а в периферната част на ретината преобладава лутеинът.

  • Лутеин Комплекс Плюс е подходяща за хора, които страдат от синдрома "уморени очи", за хора, които носят контактни лещи, работят дълго на компютър или прекарват повече време на изкуствена светлина или на интензивна слънчева светлина, при шофиране, замърсяване на въздуха, прах, полени, цигарен дим и др.

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър