Меню
Вашата количка

Ледум, Ledum D 6, D 30 DHU

Ледум, Ledum D 6, D 30 DHU
Изчерпан
Ледум, Ledum D 6, D 30 DHU

Възможни варианти

Безплатна доставка над 60лв
14 дни право на връщане
Сертифицирани продукти

Ледум се препоръчва при ревматизъм артрит и подагра, случаи на кръвотечения и особено при маточни кръвотечния и храчене на кръв.

Ledum, див розмарин се използва при ставни и кожни проблеми, сърбежи по кожата, парещо усещане и болка в ставите, усещане за контузия и изтръпване.

Потенции: D6, D30

Дозировка:
Една доза е равна на 10 глобули при възрастни, деца под 6 години - 5 глобули, деца под 2 години - 3 глобули.

Избор на потенция:
- Ниски потенции - D6, D12, подходящи са при остри заболявания. Имат краткотрайно, свързано с органите въздействие върху водещите симптоми. При остри оплаквания първначално се дозира по-чест прием до настъпване на подобрение, но не повече от 6 дози на ден. Стандартната дозировка за възрастни е 2-3 пъти дневно по 10 глобули.
- Средни потенции: D30 - след консултация с фармацевт в аптеката при пълно съвпадение на симптоми. 1-2 пъти дневно по 10 глобули.
- Високи потенции: D1000  се назначават от терапевт при хронични заболявания. Имат дълго продължаващо действие, като действат и на ментално/емоционално ниво. Приемат се веднъж седмично или месечно по преценка на хомеопата еднократно 10 глобули.


Внимание:
Ледум е хомеопатичен лекарствен продукт без специфични терапевтични показания.
Преди прием на хомеопатичен лекарствен продукт, както и ако симптомите ви не се повлияват от лечението или състоянието ви се влоши, консултирайте се с вашия лекар.
Съдържа лактоза.
Без лекарско предписание.
Да се съхранява на място, недостъпно за деца.
 

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър