Меню
Вашата количка

Ламизил, Lamisil дермгел 1% 15g

Ламизил, Lamisil дермгел 1% 15g
Безплатна доставка над 60лв
14 дни право на връщане
Сертифицирани продукти

Ламизил дермгел е антимикотик, който убива гъбичките, причинители на кожни инфекции.Ламизил дермгел е предназначен за лечение на гъбички по краката, ингвиналните области , по тялото - трихофития. Ламизил дермгел се използва също за лечение на дрождеви инфекции като разноцветен лишей .


Подходящ за:

възрастни и деца над 12 години

Активно вещество:

Требинафин  1%.

Дозировка:

Прилагайте Ламизил дермгел върху засегнатите участъци 1 път дневно 1 седмица. Използвайте Ламизил дермгел в продължение на препоръчаната една седмица, дори да забелязвате облекчение по-рано. Обикновено подобрение на симптомите се забелязва в рамките на няколко дни, но инфекцията може да се повтори, ако гелът не се използва редовно или приложението се прекрати прекалено рано.


Предупреждения:

Противопоказания: алергия  към активното вещество или към някоя от останалите съставки на Ламизил дермгел.

Информирайте вашия лекар или фармацевт, защото  Ламизил дермгел  не е подходящ за вас при тези обстоятелства.

Ламизил дермгел трябва да се прилага само външно. Да се избягва всякакъв контакт с лицето,  очите или с наранени участъци от кожата, които алкохолът може да раздразни.

Консултирайте се с вашия лекар или фармацевт, преди да използвате  Ламизил дермгел, ако сте бременна.

Ламизил дермгел не трябва да се използва при деца.

При употребата на Ламизил дермгел  състоянието на кожата се подобрява след няколко дни. Но пълното възстановяване на засегнатата кожа, след като инфекцията е премахната, се постига за по- дълъг период - до 4 седмици.  Ламизил дермгел ще продължи да действа и след като сте провели едноседмичния курс на лечение. Въпреки че след това няма да използвате гела, подобрението трябва да продължи.

Ако не забелязвате подобрение на симптомите в рамките на 2 седмици от началото на лечението, консултирайте се с вашия лекар или фармацевт.


Опаковка:
15 гр


 

  • Прилагайте Ламизил дермгел върху засегнатите участъци 1 път дневно 1 седмица.
  • Използвайте Ламизил дермгел в продължение на препоръчаната една седмица, дори да забелязвате облекчение по-рано. Обикновено подобрение на симптомите се забелязва в рамките на няколко дни, но инфекцията може да се повтори, ако гелът не се използва редовно или приложението се прекрати прекалено рано.
  • Ламизил дермгел е антимикотик, който убива гъбичките, причинители на кожни инфекции.Ламизил дермгел е предназначен за лечение на гъбички по краката, ингвиналните области , по тялото - трихофития. Ламизил дермгел се използва също за лечение на дрождеви инфекции като разноцветен лишей .

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър