Меню
Вашата количка

Корега Екстра силен Фиксиращ крем със свеж вкус 40мл.

Корега Екстра силен Фиксиращ крем със свеж вкус 40мл.
Безплатна доставка над 60лв
14 дни право на връщане
Сертифицирани продукти

Чрез Корега Екстра силен Фиксиращ крем за зъбни протези със свеж вкус се наслаждавате не само на стабилна усмивка, но и на свеж дъх. Благодарение на фиксирането няма предпоставка за натрупване на бактерии, които причиняват и лош дъх. 

Корега Екстра силен Фиксиращ крем за зъбни протези със свеж вкус  Една разфасовка съдържа крем, който подпомага силната фиксация на протезите и защитава венеца. Плътното уплътнение, което продуктът създава, не позволява авлизането на дразнещи парчета храна, разместване на протезата и получаването на рани по линията на венеца. Корега кремът е вашият отговор на въпроса как да се усмихвате отново с увереност.

Нанасяне на фиксиращия крем:
Почистете и подсушете Вашата протеза. Нанесете малко количество от Corega Екстра Силен, не много близо до краищата на протезата. Изплакнете устата, преди да поставите протезата. Поставете протезата в устата, притиснете здраво и стиснете в захапка за няколко секунди, за да подсигурите сигурно задържане. 
Не прилагайте повече от веднъж на ден.
 
Как да свалите зъбната протеза:
Изплакнете устата с топла вода. Внимателно свалете протезата. Отстранете остатъците от фиксиращия крем по венците и протезата с топла вода и мека четка. За да почистите цялостно протезата, Ви препоръчваме да използвате почистващи таблетки Corega.
 
Състав:
Poly(methylvinylether/maleic acid/ sodium-calcium mixed partial salt, petrolatum, cellulose gum, paraffinum liquidum, aroma, Cl 73360, Cl 15850.
 

Опаковка:
40 мл

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър