Меню
Вашата количка

Кетозал, Ketozal лечебен шампоан 2% 60 мл

Кетозал, Ketozal лечебен шампоан 2% 60 мл
Безплатна доставка над 60лв
14 дни право на връщане
Сертифицирани продукти

Кетозал шампоан 2%  се използва за лечение и профилактика на инфекции, причинени от гъбичката Malassezia furfur, като пърхот, себорейни дерматити и pityriasis versicolor (питириазис верзиколор, разноцветен лишей).

Подходящ за:
Възрастни и деца над 12 години.


Активни съставки:
100 g лечебен шампоан съдържа:
Кетоконазол  2g

Дозировка:
При питириазис верзиколор, разноцветен лишей,шампоанът се нанася 1 път дневно върху засегнатите участъци на кожата и след 3-5 мин се измива. Курсът на лечение е 5 дни.

При пърхот и себореен дерматит се прилага 2 пъти седмично в продължение на 2-4 седмици. Шампоанът се нанася на влажна коса, втрива се за да достигне кожата и престоява 3-5 мин, след което се измива с вода. За профилактика се прилага 1 път седмично или 1 път на 2 седмици.

Внимание:
Не използвайте Кетозал, лечебен шампоан ако сте алергични (свръхчувствителни) към кетоконазол или към някоя от останалите съставки на Кетозал, лечебен шампоан.
При прилагане на кетоконазол на пациенти, използващи продължително време локални кортикостероиди, е необходимо отмяната им да става постепенно в продължение на 2-3 седмици.
Да се избягва попадане на шампоана в очите; в такива случаи очите обилно промият с вода.
Не се препоръчва едновременното приложение на Кетозал, лечебен шампоан с други лекарствени продукти за локално приложение.
Само за външна употреба!


Опаковка:
60 мл


 

  • Кетозал шампоан 2%  се използва за лечение и профилактика на инфекции, причинени от гъбичката Malassezia furfur, като пърхот, себорейни дерматити и pityriasis versicolor (питириазис верзиколор, разноцветен лишей).
  • При питириазис верзиколор, разноцветен лишей,шампоанът се нанася 1 път дневно върху засегнатите участъци на кожата и след 3-5 мин се измива. Курсът на лечение е 5 дни.
  • При пърхот и себореен дерматит се прилага 2 пъти седмично в продължение на 2-4 седмици. Шампоанът се нанася на влажна коса, втрива се за да достигне кожата и престоява 3-5 мин, след което се измива с вода. За профилактика се прилага 1 път седмично или 1 път на 2 седмици.

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър