Меню
Вашата количка

Оригинален канадски кленов сироп 1000 мл.

Оригинален канадски кленов сироп 1000 мл.
Безплатна доставка над 60лв
14 дни право на връщане
Сертифицирани продукти

Оригиналният канадски кленов сироп е естествен подсладител, който може да се използва като заместител на захарта.

В света кленовият сироп се използва в здравословното хранене за прочистване на организма и намаляване на теглото. Той участва като съставка на известната „лимонова диета”.


Съдържание:
100% оригинален канадски кленов сироп
 Оригиналният канадски кленов сироп:
Естествената сладост на оригиналния канадски кленов сироп го прави идеален заместител на обикновената захар, на кафявата захар, може да замести дори меда.

Ако попитате, кой е най-популярният метод за отслабване, практикуван от жени и мъже, то отговорът е “Диета с кленов сироп”. Тя е идеална както за намаляване на телесното тегло, така и за прочистване на организма. При тази диета можете да отслабнете с 5 до 10 кг. само за 10 дни. Това се дължи на активното намаляване на мастните натрупвания и ефикасното елиминиране на токсините от тялото. Диетата с кленов сироп може да се прилага три до четири пъти годишно.

Диетата с кленов сироп има положителен ефект върху кожата, косата, работата на храносмилателната система, психическото и физическото състояние. Прилагайки диетата ще имате повече сила и енергия.

 С помощта на оригиналния канадски кленов сироп може да изчистите тялото си от токсини, да стабилизирате имунната си система и да повдигнете жизнения тонус. С оригиналния канадски кленов сироп може да преборите алергиите, главоболието , хроничната умора, артрит и др.


Оригиналният канадски кленов сироп е добър избор за подсладител ако сте решили да защитите сърцето си. Съдържанието на цинк в кленовия сироп може да намали прогресирането на атеросклерозата. Цинкът е необходим за правилното функциониране на ендотелните кледки и помага за свалянето на холестерола .


Опаковка:
1000мл

 

  • Естествената сладост на оригиналния канадски кленов сироп го прави идеален заместител на обикновената захар, на кафявата захар, може да замести дори меда.
  • Оригиналният канадски кленов сироп е естествен подсладител, който може да се използва като заместител на захарта.
  • В света кленовият сироп се използва в здравословното хранене за прочистване на организма и намаляване на теглото.

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър