Меню
Вашата количка

Джеймисън Фолиева киселина 0,4mg 200табл.

Джеймисън Фолиева киселина 0,4mg 200табл.
Изчерпан
Безплатна доставка над 60лв
14 дни право на връщане
Сертифицирани продукти

Фолиевата киселина действа като коензим за ДНК синтеза и повишава естественото образуване на кръвни клетки. Важен пренатален нутриент за бременни и кърмачки, фолиевата киселина спомага за регулирането на ембрионалното и зародишно развитие.

Фолиевата киселина е важна за превръщането на аминокиселината метионин в цистеин. Ако този витамин не е достатъчен, или ако съществува дефект в ензимите, отговорни за това превръщане, се получават повишени нива на хомоцистеин. Това е вторичен продукт, който се натрупва в тялото, като уврежда  вътрешността на кръвоносните съдове и сърдечно-съдовата система.

Като регулира производството и използването на това вредно съединение в тялото, фолиевата киселина може да предотврати това натрупване.

 

Съдържание:

Фолиева киселина 400 mcg, целулоза, бикалциев фосфот, натриева кроскармелоза, заленчуков магнезиев стеарат, силикат.

 

Дозировка:

1 таблетка дневно по време на хранене.

Не съдържа изкуствени оцветители, ароматизатори и консерванти.


 

  • 1 таблетка дневно по време на хранене.
  • Фолиевата киселина действа като коензим за ДНК синтеза и повишава естественото образуване на кръвни клетки.

  • Фолиевата киселина е важна за превръщането на аминокиселината метионин в цистеин. Ако този витамин не е достатъчен, или ако съществува дефект в ензимите, отговорни за това превръщане, се получават повишени нива на хомоцистеин.

  • Като регулира производството и използването на това вредно съединение в тялото, фолиевата киселина може да предотврати това натрупване.

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър