Меню
Вашата количка

Хидрамед нощ, Hidramed night офталмологична маз 5g

Хидрамед нощ, Hidramed night офталмологична маз 5g
Хидрамед нощ, Hidramed night офталмологична маз 5g
16.10лв
Без данък: 13.42лв
Безплатна доставка над 60лв
14 дни право на връщане
Сертифицирани продукти

Хидрамед нощ е офталмологична маз, без консерванти с витамин А и растителни екстракти от лайка и невен. Успокоява и осигурява  дълготрайно облекчение при сухота в очите, причинена от дразнене, зачервяване, парене в резултат от външни фактори или продължително натоварване на окото, употреба на контактни лещи и др.
Благодарение на овлажняващите свойства на витамин А и успокояващите свойства на мастноразтворимите екстракти от лайка и невен, Хидрамед нощ подпомага възстановяването на физиологичното състояние на слъзния филм и защитава очната повърхност.

Хидрамед нощ е лубрикантна маз, идеална за употреба през нощта, за облекчаване на симптомите на сухота в очите.

Състав:
Витамин А палмитат, лайка, невен, ланолин, вазелиново масло, бял вазелин.

 Приложение:
Измийте ръцете си и отстранете капачката от тубата, наведете главата си назад и дръпнете надолу долния клепач с показалеца си, за да се образува сак. Изстискайте бавно тубата докато лента от около 10 мм от мазта бъде поставена в долния клепач. Мигнете два до три пъти, за да може мазта равномерно да се разнесе върху очната повърхност и избършете излишното количество около клепачите с чиста хартиена кърпа. Поставете капачката на тубата.
Поради своята консистенция мазта може да причини леко и преходно замъгляване на зрението ви, затова се препоръчва да се прилага веднъж на ден, вечер преди лягане.
Внимание:
Хидрамед нощ е само за външна употреба.
-Не използвайте при свръхчувствителност към някоя от съставките на продукта.
-След прилагане може да се наблюдава слабо временно замъгляване на зрението поради мазната консистенция на мехлема: препоръчва се да избягвате употребата на мазта, преди да извършвате дейности, които изискват ясно зрение
-Не носете контактни лещи по време на приложение на продукта. След приложението му трябва да осигурите интервал от поне 30 минути преди да поставите лещите отново.
-В случай на едновременна употреба на ХидраМед нощ и други офталмологични продукти, трябва да има интервал от поне 30 минути между приложението им, като ХидраМед нощ трябва да бъде нанесен последен.
-Изхвърлете тубата в рамките на 90 дни след първото отваряне.
-Избягвайте докосване на върха на тубата до миглите или окото.
-Не използвайте след изтичане срока на годност отбелязан на контейнера.
-Не използвайте в случай, че контейнерът е повреден.
 

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър