Меню
Вашата количка

Хербавит / Herbavit табл. х 120

Хербавит / Herbavit табл. х 120
Безплатна доставка над 60лв
14 дни право на връщане
Сертифицирани продукти

Хербавит е билков продукт за мъжката полова система. Хербавит комбинира въздействието на билките върху работата на тестисите, простатата и нервната система. Хербавит съдейства за подобряване на кръвоснабдяването и премахването на старите възпалителни процеси, които възпрепятстват нормалната спермогенеза при мъжа.

Приемът на Хербавит се препоръчва, когато количеството и подвижността на сперматозоидите е намалена и в случаите на нарушена сексуална функция.

Състав:
Петопръстник 26 мг, Троскот 29 мг, Коприва 29 мг, Подъбиче 42 мг, Магарешки бодил 54 мг, Бабини зъби 54 мг, Йохимбе 59 мг, Инулин 175 мг, Горски енчец 16 мг, Жен – шен 16 мг.

Дозировка:
Хербавит се приема от 3 до 6 таблетки дневно след хранене, а поддържащата доза е 2 таблетки дневно. Благоприятното действие на Хербавит се проявява след 2-та седмица на приема. За постигане на траен резултат е необходимо продължителното му приемане (поне 6 месеца).

Билките, които се използват във Хербавит са с доказан произход и най-високо качество в България. Събирани са в най-чистите райони на България – планините Родопи, Рила, Пирин и Стара Планина. Те са подготвени за максимално лесен прием от всеки пациент. В продукта не се влагат консерванти, оцветители и стабилизатори.

Инулин – важна съставна част в изработването на билковия продукт, който е натурален извлек от растението цикория. Инулин е пребиотик който подпомага развитието на Bifidus бактериите в храносмилателния тракт. Когато човек приема инулин повишава за 14 дни с 70 % количеството на Bifidus бактериите и подобрява с 50 % усвояемостта на микроелементите калций, магнезий и желязо. Това прави инулина незаменим помощник при лечение на дисбактериоза и остеопороза.

Хербавит няма нежелателни и странични ефекти.. Предозиране на Хербавит не може да се получи. Хербавит не може да ви навреди, защото е истински натурален продукт, полезен за вашето здраве.

Хербавит може да се комбинира със всички назначени лекарства от вашия лекуващ лекар, както и с други билкови продукти, които приемате. Когато лекува своите пациенти, д-р Тошков използва следните комбинации:

При намален брой и подвижност на сперматозоидите – Хербавит + Простатин + Виталецитин

При намалена ерекция и преждевременна еякулация – Хербавит + Невролаксин + Тиреостим


 

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър