Меню
Вашата количка

Хекла Лава, Hekla Lava D 10, D 30, D 1000 DHU

Хекла Лава, Hekla Lava D 10, D 30, D 1000 DHU
Хекла Лава, Hekla Lava D 10, D 30, D 1000 DHU
9.20лв
Без данък: 7.67лв

Възможни варианти

Безплатна доставка над 60лв
14 дни право на връщане
Сертифицирани продукти

Хекла Лава се използва при екзостози (ошипяване), ортопедични проблеми, оплаквания, свързани със зъбите и венците.

Изходен материал:

Пепел и изстинала лава от вулкана Хекла, който е най-активният вулкан в Исландия. Материалът съдържа минимум 50% силиконов диоксид и 20% железен оксид. Лекарството въвежда Лондонския лекар д-р Уилкинсън, като през 1869 г. в писмо до свой колега споменава патологичните промени в костите на животни (ошипяване), след поредното изригване на вулкана.

Избор на потенция:

- Ниски потенции - D6, D12, подходящи са при остри заболявания. Имат краткотрайно, свързано с органите въздействие върху водещите симптоми. При остри оплаквания първоначално се дозира по-чест прием до настъпване на подобрение, но не повече от 6 дози на ден. Стандартната дозировка за възрастни е 2-3 пъти дневно по 10 глобули.
- Средни потенции: D30 - след консултация с фармацевт в аптеката при пълно съвпадение на симптоми. 1-2 пъти дневно по 10 глобули.
- Високи потенции: D1000  се назначават от терапевт при хронични заболявания. Имат дълго продължаващо действие, като действат и на ментално/емоционално ниво. Приемат се веднъж седмично или месечно по преценка на хомеопата еднократно 10 глобули.
Внимание:

Хекла Лава е хомеопатичен лекарствен продукт без специфични терапевтични показания.
Преди прием на хомеопатичен лекарствен продукт, както и ако симптомите ви не се повлияват от лечението или състоянието ви се влоши, консултирайте се с вашия лекар.

Съдържа лактоза.
Без лекарско предписание.

Съхранение:
Да се съхранява на място, недостъпно за деца.


 

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър