Меню
Вашата количка

Глюкозамин 500мг X 60 капсули Adipharm

Глюкозамин 500мг  X 60 капсули Adipharm
Безплатна доставка над 60лв
14 дни право на връщане
Сертифицирани продукти

Glucosamine e хранителна добавка, съдържаща глюкозамин сулфат, която благоприятства отстраняването на симптомите при дегенеративни ставно-мускулни нарушения, като скованост и болки в ставите, благоприятства състояния при ставни травми от пренатоварване, изкълчване, навяхване и др, спомага за овладяване на съпътстващи възпаления при остеоартрит, възстановява еластичността на гръбначния стълб, предпазва ставния хрущял от разграждане, подобрява функционалната подвижност и активност на ставите, подпомага зарастване на рани по кожата и възстановяване на съединителната тъкан в ставите, стимулира производството на смазваща течност в ставите и служи като градивен материал на хрущялната тъкан. С напредване на възрастта концентрацията на глюкозамин в тялото намалява, което бива сред основните фактори за развитие на остеоартрита. При това заболяване се износва хрущялът, който покрива ставните повърхности като се набраздява, става неравен и изтънява. При спортисти, затлъстяване или травми допълнително повишава опасността от развитие на артроза и ставни заболявания. Глюкозаминът, който е активната съставка на хранителната добавка е аминозахарид, който нормално се синтезира в организма от глюкоза. Представлява комбинация от глюкоза и аминокиселината глутамин. Основното му действие е да поддържа ставите и съединителната тъкан здрави, има противовъзпалително и болкоуспокояващо действие.

 

Внимание:

 

Съхранение на сухо и защитено от светлина място, при температура под 25 С.

Да се съхранява на места, недостъпни за деца.
Хранителна добавка, да не се превишава препоръчваната дневна доза.
Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да не се прилага при свръхчувствителност към глюкозамин.
Глюкозаминът може да повиши противовъзпалителната активност на нестероидните противовъзпалителни лекарствени средства (аспирин, ибупрофен, диклофенак, индометацин и др.).

При съвместното им приложение понякога е необходима корекция на тяхната дозировка.
Да не се прилага по време на бременност и кърмене, поради липса на установени данни за безопасност относно приложението на глюкозамин в тези случаи.

Преди употреба прочетете на продукта.

 

 

 

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър