Меню
Вашата количка

ДжинДжира, GinGira алба бебе спрей

ДжинДжира, GinGira алба бебе спрей
ДжинДжира, GinGira алба бебе спрей

Възможни варианти

Безплатна доставка над 60лв
14 дни право на връщане
Сертифицирани продукти

Джинджира Алба Бебе е дермокозметичен продукт, предназначен за защита на кожата от подсичане, ултравиолетови лъчи и други неблагоприятни външни фактори при бебета и деца. Подходящ е за суха кожа. Продуктът овлажнява, омекотява и успокоява, подобрява еластичността на кожата. Съставът му е специално подбран и съобразен с  деликатната детска кожа - цинков оксид, висококачествени хидратанти и емолиенти:

Джинджира Алба Бебе представлява емулсия във вид на спрей, която не цапа, не изсушава и не омазнява кожата. Веднага след нанасяне се усеща успокояващото и овлажняващо действие на продукта. Редовната употреба осигурява максимална грижа за кожата като спомага за окончателно отшумяване на подсичането под пелените и за предотвратяване на последваща поява на проблема.

Джинджира Алба Бебе може да се използва продължително време, тъй като не предизвиква нежелани ефекти.

 
Действие: има противовъзпалителен, успокояващ, противосърбежен и антисебореен ефект


Начин на употреба:
Напръскайте равномерно върху желаното място от кожата няколко пъти дневно ( до максимум 6 пъти). При нужда може да втриете.
При прилагане в зоната под пелените продуктът се нанася добре в кожните гънки, при всяка смяна на пелените.
Преди употреба разклатете добре!

Предупреждения:
Само за външна употреба.
Да се избягва контакт с очите.

 


 

  • Джинджира Алба Бебе е дермокозметичен продукт, предназначен за защита на кожата от подсичане, ултравиолетови лъчи и други неблагоприятни външни фактори при бебета и деца. Подходящ е за суха кожа. Продуктът овлажнява, омекотява и успокоява, подобрява еластичността на кожата. Съставът му е специално подбран и съобразен с  деликатната детска кожа - цинков оксид, висококачествени хидратанти и емолиенти:
  • Джинджира Алба Бебе представлява емулсия във вид на спрей, която не цапа, не изсушава и не омазнява кожата. Веднага след нанасяне се усеща успокояващото и овлажняващо действие на продукта. Редовната употреба осигурява максимална грижа за кожата като спомага за окончателно отшумяване на подсичането под пелените и за предотвратяване на последваща поява на проблема.
     
  • Напръскайте равномерно върху желаното място от кожата няколко пъти дневно ( до максимум 6 пъти). При нужда може да втриете.
  • При прилагане в зоната под пелените продуктът се нанася добре в кожните гънки, при всяка смяна на пелените

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър