Меню
Вашата количка

ДжинДжира, GinGira алба бебе спрей

ДжинДжира, GinGira алба бебе спрей
ДжинДжира, GinGira алба бебе спрей
10.50лв
Без данък: 8.75лв

Възможни варианти

Безплатна доставка над 60лв
14 дни право на връщане
Сертифицирани продукти

Джинджира Алба Бебе е дермокозметичен продукт, предназначен за защита на кожата от подсичане, ултравиолетови лъчи и други неблагоприятни външни фактори при бебета и деца. Подходящ е за суха кожа. Продуктът овлажнява, омекотява и успокоява, подобрява еластичността на кожата. Съставът му е специално подбран и съобразен с  деликатната детска кожа - цинков оксид, висококачествени хидратанти и емолиенти:

Джинджира Алба Бебе представлява емулсия във вид на спрей, която не цапа, не изсушава и не омазнява кожата. Веднага след нанасяне се усеща успокояващото и овлажняващо действие на продукта. Редовната употреба осигурява максимална грижа за кожата като спомага за окончателно отшумяване на подсичането под пелените и за предотвратяване на последваща поява на проблема.

Джинджира Алба Бебе може да се използва продължително време, тъй като не предизвиква нежелани ефекти.

 
Действие: има противовъзпалителен, успокояващ, противосърбежен и антисебореен ефект


Начин на употреба:
Напръскайте равномерно върху желаното място от кожата няколко пъти дневно ( до максимум 6 пъти). При нужда може да втриете.
При прилагане в зоната под пелените продуктът се нанася добре в кожните гънки, при всяка смяна на пелените.
Преди употреба разклатете добре!

Предупреждения:
Само за външна употреба.
Да се избягва контакт с очите.

 


 

  • Напръскайте равномерно върху желаното място от кожата няколко пъти дневно ( до максимум 6 пъти). При нужда може да втриете.
  • При прилагане в зоната под пелените продуктът се нанася добре в кожните гънки, при всяка смяна на пелените
  • Джинджира Алба Бебе е дермокозметичен продукт, предназначен за защита на кожата от подсичане, ултравиолетови лъчи и други неблагоприятни външни фактори при бебета и деца. Подходящ е за суха кожа. Продуктът овлажнява, омекотява и успокоява, подобрява еластичността на кожата. Съставът му е специално подбран и съобразен с  деликатната детска кожа - цинков оксид, висококачествени хидратанти и емолиенти:
  • Джинджира Алба Бебе представлява емулсия във вид на спрей, която не цапа, не изсушава и не омазнява кожата. Веднага след нанасяне се усеща успокояващото и овлажняващо действие на продукта. Редовната употреба осигурява максимална грижа за кожата като спомага за окончателно отшумяване на подсичането под пелените и за предотвратяване на последваща поява на проблема.
     

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър