Меню
Вашата количка

ЕТЕРИЧНО МАСЛО ПОРТОКАЛ 10 МЛ КАТЕКО

ЕТЕРИЧНО МАСЛО ПОРТОКАЛ 10 МЛ КАТЕКО
Безплатна доставка над 60лв
14 дни право на връщане
Сертифицирани продукти

Етерично масло Портокал 10 мл Катеко

Употреба:, инхалация, гаргара, ароматизатор за въздух, вана, масаж.

Приложение: „Масло на слънчевата усмивка” – силен антидепресант, препоръчва се при нервно напрежение, чувство на тревога, страх, стрес, депресия; Стимулира обмяната на веществата, ароматни вани или масаж с масло от портокал са подходящи при целулит, наднормено тегло, отоци; Често се използва за ароматизиране на въздуха в помещенията. Маслото от портокал почиства добре кожата.

Свойства: отпускащо, успокояващо, антидепресивно, освежаващо, тонизиращо, имуностимулиращо, антисептично, бактерицидно, дезинфекциращо; спазмолитично; овлажняващо и подхранващо кожата, регенериращо.

Внимание: Противопоказно за епилептици, хипертоници, кърмещи и бременни жени, както и хора с индивидуална непоносимост към портокал. Фототоксично при пряк контакт със слънцето. Не се препоръчва процедура преди излагане на слънце, както и в съчетание с консумация на алкохол. Да се използва в ниски концентрации.

  • „Масло на слънчевата усмивка” – силен антидепресант, препоръчва се при нервно напрежение, чувство на тревога, страх, стрес, депресия; Стимулира обмяната на веществата, ароматни вани или масаж с масло от портокал са подходящи при целулит, наднормено тегло, отоци; Често се използва за ароматизиране на въздуха в помещенията. Маслото от портокал почиства добре кожата.
  • Противопоказно за епилептици, хипертоници, кърмещи и бременни жени, както и хора с индивидуална непоносимост към портокал.
  • Фототоксично при пряк контакт със слънцето.
  • Не се препоръчва процедура преди излагане на слънце, както и в съчетание с консумация на алкохол.
  • Да се използва в ниски концентрации.

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър