Меню
Вашата количка

Ескапеле, Escapelle таблетки 1.5 mg x 1

Ескапеле, Escapelle таблетки 1.5 mg x 1
Безплатна доставка над 60лв
14 дни право на връщане
Сертифицирани продукти

Ескапеле е спешен контрацептив (противозачатъчно средство за използване в спешен случай), който се прилага след непротектиран полов акт или при неуспешно приложен метод на контрацепция. Ескапеле предотвратява в 84% настъпването на нежелана бременност, при условие че таблетката се приеме до 72 часа (3 дни) след непротектиран полов акт. Ескапеле не предотвратява бременност при всички случаи, но таблетката е толкова по-ефективна, колкото по-рано се приеме след непротектиран полов акт (по-добре е да се приеме в рамките на 12 часа, отколкото да се отлага до третия ден).

Escapelle е лекарствен продукт без лекарско предписание

Подходящ за:
Жени над 16 години. Данните за приложението му при деца под 16 години са оскъдни.

Винаги прочитайте листовката преди употреба!

Активно вещество:
1,50 mg левоноргестрел /levonorgestrel/

Дозировка:
Приемете таблетката възможно най-скоро, за предпочитане до 12 часа след непротектиран полов акт, но не по-късно от 72 часа.  Нейното действие е по-сигурно, колкото по-рано я приемете след непротектиран полов акт.
Ако вече използвате редовен метод за контрацепция като контрацептивни таблетки, може да продължите приема им в обичайното време.

Предупреждения:
Таблетката не действа ако сте бременна вече.

В кърмата може да се съдържат много малки количества от активната съставка на това лекарство. Счита се, че това не е опасно за бебето, но ако се притеснявате, може да приемете таблетката непосредствено след кърмене.

Ескапеле се прилага само в спешни случаи и не се използва като редовен метод за контрацепция.

След приемането на Ескапеле, ако възнамерявате да имате полово сношение и не използвате контрацептивни таблетки, трябва да използвате кондом или диафрагма и спермициден крем. Т.

Това лекарство няма да Ви предпази от полово предавани болести, това може да стане само при употребата на кондом.

Опаковка:
1 таблетка


 

  • Ескапеле е спешен контрацептив (противозачатъчно средство за използване в спешен случай), който се прилага след непротектиран полов акт или при неуспешно приложен метод на контрацепция. Ескапеле предотвратява в 84% настъпването на нежелана бременност, при условие че таблетката се приеме до 72 часа (3 дни) след непротектиран полов акт. Ескапеле не предотвратява бременност при всички случаи, но таблетката е толкова по-ефективна, колкото по-рано се приеме след непротектиран полов акт (по-добре е да се приеме в рамките на 12 часа, отколкото да се отлага до третия ден).
     
  • Приемете таблетката възможно най-скоро, за предпочитане до 12 часа след непротектиран полов акт, но не по-късно от 72 часа.  Нейното действие е по-сигурно, колкото по-рано я приемете след непротектиран полов акт.

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър