Меню
Вашата количка

Elgydium Trio Compact Refill интердентални четки червени х3 бр

Elgydium Trio Compact Refill интердентални четки червени х3 бр
Безплатна доставка над 60лв
14 дни право на връщане
Сертифицирани продукти
Допълнителни интердентални четки за зъби на Елгидиум.Рразработени с 5 различни размера за ефективно почистване на всички междузъбни пространства, както и при брекети. Комбинация от 3 четки за зъби. Тест за изтръгване на четките до 30 Нютона. Те са ергономични и хигиенични. Снабдени с контейнер за съхранение на четките и предпазване от замърсяване и деформации. Подходящи и адаптирани са към дръжките Elgydium Trio Compact и Elgydium Flex. Предлагат се в опаковка от 3 броя.


 
Условия за доставка:
Онлайн аптека epharma.bg предоставя на своите клиенти възможност за избор на един от следните начини за доставка на поръчаните стоки:
  • До адрес, посочен от клиента
  • До офис на куриерска фирма Speedy
  • От наша аптека, която би била удобна като локация
Доставката на поръчана от онлайн магазина стока се изпълняват чрез куриерска фирма Speedy.
При заявяване на поръчка до офис на куриерска фирма Speedy клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка на съответната пратка в офис, в които е избрал. След изтичането на срока поръчката се анулира и се връща обратно.

Цена за доставката :
  • Цената е фиксирана - 5,49 лв. на пратка
  • При поръчка на продукти над 60 лв. (стандартен размер до 2кг), стойността на доставката е безплатна.
Доставки се извършват само на географската територия на Република България, което изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др. които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.
При доставката получателят подписва документ за приемо – предаване, с което удостоверява точното изпълнение на поръчката.


Регулярен срок на доставка:
За цялата страна доставката е в рамките на 24 до 72 часа в работни дни след потвърждаване на Вашата поръчка.
 
Сроковете за доставка на поръчани чрез онлайн магазина продукти са следните:
  • За стоки поръчани до 12:00 часа на текущия ден - доставка до 48 часа, считано от деня следващ деня, в който е потвърдена поръчката.
  • За стоки поръчани след 12:00 часа на текущия ден - доставка от 48 до 72 часа, считано от деня следващ деня, в който е потвърдена поръчката.
  • За стоки , които бихте искали да вземете от избрана от вас аптека, моля изчакайте наш колега да ви се обади,че продуктите вече са налични в аптеката. Времето за обработка е както при всички останали поръчки.
  • За стоки, които се изработват по специална поръчка - ще се свържем с Вас за допълнително уточнение на срок на доставка
  • Възможно е удължаване на срока на доставка на поръчаните от Вас продукти, в случаите в които продукта не е наличен или има временен проблем с осигуряването му. В тези случаи ще се свържем с Вас за допълнително уточняване и потвърждение на срока на доставка.
Моля имайте в предвид, че би могло да има забавяне на доставките при извънредни обстоятелства, включително и повишена натовареност на куриерските служби по време на официални празници. В тези случаи ще се свържем с Вас за допълнително уточнение.
Моля пазете касовата бележка, която ще ви бъде предоставена от куриера при доставка.

Условия за връщане
Онлайн аптека epharma.bg се задължава да осигури правилното опаковане, на продуктите, така че да бъде запазено тяхното качество.
Доставките се осъществяват с право на преглед от страна на клиента, което е задължително условие в установяване на коректното транспортиране на поръчаните от вас продукти от страна на куриера.
Моля възползвайте се задължително от тази опция при получаване на доставката.
Клиентът има правото да върне продукт за негова сметка, в рамките на 14 дни от датата на получаването му, при условие, че по продукта няма следи от употреба и е в оригинална неразпечатана опаковка.
Правото на клиентите да върнат закупени продукти поръчани от epharma.bg НЕ ВАЖИ ЗА ЛЕКАРСТВЕНИ ПРОДУКТИ и медицински изделия.
За да упражни правото си на отказ, потребителят трябва да уведоми ЕН БИ ФАРМА ООД за решението си за отказ от договора преди изтичане на 14-дневния срок.
Отказът трябва да бъде направен чрез изпращане на стандартен формуляр за отказ на имейл shop@epharma.bg
Наш колега ще се свърже допълнително с вас за уточняване на детайли по връщането, както и да предложи вариант, който да удоволетвори напълно вашите нужди.
В случаи на отказ, потребителят трябва да изпрати по куриер за своя сметка стоката обратно на ЕН БИ ФАРМА ООД / адрес София, жк . Дружба 1 бл. 115 Аптека НОТА БЕНЕ , телефон за връзка 0883 742 762 / не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която е съобщил за решението си и изпратил попълнен формуляр.
При изпълнение условията за връщане , след преглед при доставка от куриер от страна на клиента , получаване и преглед на върнатия продукт , ЕН БИ ФАРМА ООД възстановява всички суми, получени от потребителя, не по-късно от 14 дни, след получаване на върнатия от страна на клиента продукт.
Продуктите трябва да бъдат върнати в запазена оригинална опаковка, с ненарушена цялост, неизползвана и с пълна окомплектовка, ако има такава. При неизпълнение на тези условия запазваме правото си да откажем да приемем върнатата стока и да не възстановим сумата, платена от Вас.
Правото на клиентите да върнат закупени продукти от epharma.bg
НЕ ВАЖИ ЗА ЛЕКАРСТВЕНИ ПРОДУКТИ и медицински изделия.

Наши консултанти са на разположение да Ви съдействат всеки работен ден от 9.00 до 17.30 ч. на телефон 0883 742 762
 

                                     Формуляр за отказ от онлайн покупка

                                                                       / упражняване правото на отказ от договора /

 

         До „Ен Би Фарма“ ООД, със седалище в гр. София и адрес на управление: гр. София, р-н Изгрев, Русаля, 5, ет. 5.

         С настоящото Ви уведомявам, че СЕ ОТКАЗВАМ от сключения от мен договор за покупка от разстояние на следната/ите продукти :

Продукт : ……………………………………….;

Номер на поръчка:…………………………….

Дата на поръчка ……………..202…. г., получена на ………………202…. г. чрез куриерска фирма …………………………………………………………….

 

         Съгласен съм заплатената за стоката сума в размер на ……………………. лева да ми бъде преведена по банкова сметка в –

Банка :………………………………………………….

IBAN : ……………………….…………….

BIC : ………………………,

Титуляр на сметката …………………………………………………………………………

 

 

Дата : ……………..202…..

Подпис : ……………………………………………….

 

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър