Меню
Вашата количка

ELGYDIUM Clinic Sensileave - паста за зъби 50ml

ELGYDIUM Clinic Sensileave - паста за зъби 50ml
Безплатна доставка над 60лв
14 дни право на връщане
Сертифицирани продукти

Паста за чувствителни зъби, която спомага за реминерализирането на емайла, за цялостна защита и бързо облекчение на болката от зъбна свръхчувствителност. Продуктът е медицинско изделие.

Чувствителните зъби изискват бързо, значително и дълготрайно облекчение. Уникалната формула на пастата за зъби ELGYDIUM Clinic Sensileave действа още от първото нанасяне благодарение на незабавното си действие облекчава болката, като спомага за реминерализирането на емайла и образува защитна бариера срещу горещи, студени, сладки и кисели храни и вдишан въздух, които могат да породят свръхчувствителност. Използвана два пъти дневно,блокира откритите дентинови каналчета, които са пътищата от емайла към зъбния нерв. Този ефект се засилва след всяка употреба. Един час след първото измиване на зъбите с пастата за зъби ELGYDIUM Clinic Sensileave свръхчувствителността на зъбите намалява с 36,8%. След 28 дни се наблюдава намаление с 88,4%. Подходяща е за възрастни и деца на възраст над 12 години.

• БЪРЗОДЕЙСТВАЩО ОБЛЕКЧЕНИЕ на болката в зъбите, причинена от свръхчувствителност.
• НАНАСЯЙТЕ с помощта на мека четка за зъби.
• ПОДСИЛВАНЕ на естествената защитна бариера на зъбите, които са чувствителни към дразнители като топлина, студ, захар и др.

Начин на употреба:

2 до 3 пъти на ден

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър