Меню
Вашата количка

ЕДЛикуид Фемейл Актив комплекс сироп 237 ml

ЕДЛикуид Фемейл Актив комплекс сироп 237 ml
Безплатна доставка над 60лв
14 дни право на връщане
Сертифицирани продукти

Ефективно поддържа хормоналния баланс и женското здраве във всички възрасти.

Приложение:
  ▪ Положителен ефект върху функциитте на женската полова система.
  ▪ Деликатно съдейства за поддържане на хормоналното равновесие.
  ▪ Повишава качеството на живота на жени с предменструални, климактерични и кожни проблеми.

Състав:
15мл колоиден разтвор съдържа Витамин С (аскорбинова киселина) 45 mg, Карликова палма – Saw palmetto(Serenoa Repens),екстракт от плод, 2% мастни киселини 150 mg, Дамиана (Turnera aphrodisiaca), екстракт от листа 4:1  100 mg, Глухарче (Taraxacum officinale), екстракт от корен 4:1  100 mg, Бенедиктински трън (Cnicus benedictus), екстракт от листа 4:1  50 mg, Див ямс (Dioscorea Villosa), екстракт от корен 4% диосгенин  50 mg, Малина (Rubus idaeus), екстракт от листа  50 mg.

Нe съдържа алкохол, пшеница, скорбяла, яйчен белтък.
Няма примеси на тежки метали и други опасни за човека вещества.

Дозировка:
Препоръчителната доза 10-15 мл. дневно, разпределена в 1 до 3 приема.
Продуктът се приема преди хранене. Може да се разрежда с вода или сок.
Не се препоръчва смесването на сиропа  или едновременната му употреба с мляко, млечно- кисели продукти и бульони.

Предупреждения:
Не се препоръчва за бременни и кърмещи жени, и деца до 12 годишна възраст.
След отварянето му се съхранява в хладилник
 Влизащите в състава активни вещества извлечени от Дивия ямс (Dioscorea villosa) и Карликовата палма (Serenoa repens) оказват хормонално подобно действие, като повишават чувствителността на рецепторите към естрогени и тестостерон, подтискат превръщането на тестостерона в дехидротестостерони и повишават прогестероновата активност. Утеротоничният ефект на листата от Малина (Rubus idaeus) е известен от дълбока древност. Тя е намирала приложение при раждане, за повишаване контрактилитета на маточната мускулатура и за предотвратяване на кръвоизливите. Бенедектинският трън (Cnicus benedictus) е ефективен при заболявания на гастроинтестиналния тракт, метеоризъм и функционални нарушения на храносмилането, често срещащи се при жени особено тези с предменструален синдром.

Задръжката на течности при жени с предменструален и климактеричен синдроми се повлиява благоприятно от диуретици. С тази цел в препарата е включен екстракта от Глухарче (Taraxacum officinale), който е известен с лекия си диуретичен ефект. Преодоляването на депресивните и дистимни състояния свързани с нарушеното хормонално състояние на жената се дължи на съчетанието на Карликовата палма и Див ямс с афродизиака Дамиана (Turnera aphrodisiaca).

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър