Меню
Вашата количка

Дулколакс, Dulcolax табл. 5мг х30

Дулколакс, Dulcolax табл. 5мг х30
Безплатна доставка над 60лв
14 дни право на връщане
Сертифицирани продукти

Дулколакс е локално действащо слабително средство, което стимулира чревната перисталтика и омекотява изпражненията.
Прилага се при пациенти с констипация при подготовка за диагностични процедури, преди и след оперативно лечение и при състояния, при които се изисква улесняване на дефекацията.
 

Подходящ за:

Възрастни и деца над 10 години
 

При бременност и кърмене се посъветвайте с Вашия лекар преди употреба!

 

Винаги прочитайте листовката преди употреба!
 

Активна съставка:

бисакодил 5мг.
 

Дозировка:

Възрастни и деца над 10 години: 1-2 таблетки дневно преди лягане.

Деца 2-10 години: 1таблетка дневно преди лягане. Деца на възраст 10 години или по-малки с хронична или персистираща констипация не трябва да бъдат лекувани без лекарско предписание.
 

Таблетките не трябва да се приемат с продукти, намаляващи киселинността на горния стомашно-чревен тракт, като мляко, антиациди или инхибитори на протонната помпа, за да не се разтвори преждевременно стомашно-устойчивото покритие на таблетките.


 

Предупреждения:
 

Не приемайте Дулколакс ако: сте алергични към бизакодил или някоя от останалите съставки; имате преплитане на червата или чревна непроходимост; имате остър хирургически корем, включително апендицит или остро възпаление на червата; организмът ви е силно обезводнен; имате остра коремна болка, придружена от гадене и повръщане;


Дулколакс / Dulcolax табл. 5мг х30 е локално действащо слабително средство, което стимулира чревната перисталтика и омекотява изпражненията. Прилага се при пациенти с констипация (затруднено изхождане), при подготовка за диагностични процедури.

  • Възрастни и деца над 10 години: 1-2 таблетки дневно преди лягане.

  • Деца 2-10 години: 1таблетка дневно преди лягане.

  • Деца на възраст 10 години или по-малки с хронична или персистираща констипация не трябва да бъдат лекувани без лекарско предписание.

  • Дулколакс е локално действащо слабително средство, което стимулира чревната перисталтика и омекотява изпражненията.
  • Прилага се при пациенти с констипация при подготовка за диагностични процедури, преди и след оперативно лечение и при състояния, при които се изисква улесняване на дефекацията.

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър