Меню
Вашата количка

Допелхерц актив Коензим Q 10 + Магнезий Екстра 30 капсули

Допелхерц актив Коензим Q 10 + Магнезий Екстра 30 капсули
Безплатна доставка над 60лв
14 дни право на връщане
Сертифицирани продукти

Допелхерц актив Коензим Q 10 + Магнезий Екстра е комбинирана формула за добро здраве, енергия и работоспособност.Той е мощен антиоксидант, предпазва клетките от оксидативен стрес и стимулира укрепването на имунитета, а съдържанието на Витамините В1, В2, В6, В12, Витамин С, биотин и Цинк, спомагат за правилното протичане на метаболизма и производството на енергия, действат благоприятно върху нервната система, грижат се за поддържане на нормален фертилитет, намаляват чувството на отпадналост и умора, и поддържат здравия дух, тонус и енегрия на тялото.

Подходящ за:
Възрастни

Активни съставки:
1 таблетка съдържа:
Коензим Q10 75 mg
Магнезий  100 mg
Витамин В1  1,65 mg
Витамин В5 (пантотенова киселина)  9 mg
Витамин В6  2,1 mg

Дозировка:
По 1 капсула дневно по време на хранене, с достатъчно течност.
Да не се сдъвква.

Предупреждения:
Допелхерц актив Коензим Q 10 + Магнезий Екстра е хранителна добавка.
Не е заместител на разнообразното хранене.
Да не се превишава препоръчителната дневна доза.
Продуктът не е подходящ за деца, юноши, бременни и кърмещи.

Съхранение:
Да се съхранява на място недостъпно за малки деца.

Опаковка:
30 капсулиДействие на активните съставки:
Коензим Q10 е витаминоподобно вещество, което се приема с храната, но и се синтезира в организма. Играе важна роля в процеса на производството на енергия и е силен антиоксидант.
Коензим Q10 е важна част от дихателните вериги в клетките, директно свързани с процесите на производство на енергия, сърцето и мускулите.
Mагнезият, витамините B5 (пантотенова киселина) и B6 допринасят за нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия както и за намаляване на чувството на отпадналост и умора.
В допълнение магнезият подпомага нормалната функция на мускулите. Пантотеновата киселина допринася за нормалната умствена дейност, а витамин В1 – за нормалната сърдечна функция.

 

  • По 1 капсула дневно по време на хранене, с достатъчно течност.
  • Допелхерц актив Коензим Q 10 + Магнезий Екстра е комбинирана формула за добро здраве, енергия и работоспособност.Той е мощен антиоксидант, предпазва клетките от оксидативен стрес и стимулира укрепването на имунитета, а съдържанието на Витамините В1, В2, В6, В12, Витамин С, биотин и Цинк, спомагат за правилното протичане на метаболизма и производството на енергия, действат благоприятно върху нервната система, грижат се за поддържане на нормален фертилитет, намаляват чувството на отпадналост и умора, и поддържат здравия дух, тонус и енегрия на тялото.

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър