Меню
Вашата количка

Джеймисън Пробиотик 10 60 капсули

Джеймисън Пробиотик 10 60 капсули
Изчерпан
Безплатна доставка над 60лв
14 дни право на връщане
Сертифицирани продукти

Пробиотик 10 на Jamieson е естествено решение за цялото семейство в стремежа към здравословен начин на живот, грижейки се за подсилване на имунната система, здравия чревен тракт,правилното смилане на храната, непрекъснатото възстановяване на лигавицата на червата.

Пробиотик 10 на Jamieson съдържа 10 милиарда полезни бактерии във всяка капсула, с 8 различни налични щама за максимално действие. Jamieson гарантира за наличност на 10 млрд клетки до края на срока на годност. С иновативната гастропротективна капсула, с PH>4  бактериите достигат до червата невредими, въпреки изключително киселата среда в храносмилателната  система на човека.

Пробиотик 10 на Jamieson е изключително подходящ за профилактично приложение, дори без наличие на остър проблем за поддържане на добро здраве.

Подходящ за:
Възрастни и деца над 1 година.

Активни съставки:
Всяка капсула съдържа 10 милиарда полезни бактерии, с 8 различни щама:Bifidobacterium bifidum HA-1326.0x108 CFU, Bifidobacterium breve HA-1292.5x109 CFU, Bifidobacterium longum HA-1357.0x108 CFU, Lactobacillus acidophilus HA-1228.0x108 CFU, Lactobacillus paracasei HA-1962.1x109 CFU, Lactobacillus rhamnosus HA-1112.7x109 CFU, Lactobacillus rhamnosus (B) HA-1145.0x108 CFU, Lactobacillus salivarius HA-1181.0x108 CFU

Дозировка:
1 капсула дневно. Приемайте заедно с храна, няколко часа преди прием на други лекарства.
При малки деца капсулата може да се разтвори и съдържанието да се смеси с меки храни като кисело мляко или пюре.
Една опаковка е достатъчна за двумесечен прием, за най-добро проявяване на ползите.

Предупреждения:
Съхранявайте на стайна температура. Не е нужно съхранение в хладилник преди и след отваряне.
Прекратете употребата и се консултирайте с лекар, ако симптоми на стомашно разтройство (напр.диария) се появят, влошат или продължават повече от 3 дни.
Не използвайте, ако имате гадене, висока температура, повръщане, диария с кървене или силна коремна болка. Да не се употребява при автоимунни заболявания.
Не употребявайте, ако имате алергия към млечни или соеви продукти.
Джеймисън Пробиотик 10 е хранителна добавка. Не е заместител на разнообразното хранене.Да не се превишава препоръчваната дневна доза.


Всички продукти от серията Jamieson са произведени съгласно 360 Pure - 360 процедури за контрол на качеството, които гарантират най-чистите суровини, абсолютна клинична чистота и ефективност на активните съставки.
360 Pure отличава Джеймисън от останалите производители и е символ на безопасни, първокачествени, клинично чисти и ефективни формули на които клиентите могат да се доверят.

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър