Меню
Вашата количка

ДЕКСЕРИЛ DEXERYL ЗАЩИТЕН КРЕМ

ДЕКСЕРИЛ DEXERYL ЗАЩИТЕН КРЕМ
ДЕКСЕРИЛ DEXERYL ЗАЩИТЕН КРЕМ
6.72лв
Без данък: 5.60лв

  Възможни варианти

  Безплатна доставка над 60лв
  14 дни право на връщане
  Сертифицирани продукти

  ДЕКСЕРИЛ DEXERYL ЗАЩИТЕН КРЕМ е крем за защита на кожата – предпазва от болезнено изсушаване, характерно за псориазис, контактен дерматит, ихтиоза.

  Прилагането на защитния крем поддържа влажността на кожата,ограничава вероятността от загуба на течност чрез парафиновия филм, предотвратява разраняването й.
   

  Състав: глицерол, бял мек парафин, течен парафин, глицерол моностеарат, стеаринова киселина, полидиметилцикло-силоксан, силиконово масло, макрогол 600, троламин, пропил парахидроксибензоат (Е216), вода

  Продуктът е за външно приложение. Може да се полага в проблемните зони до 6 пъти дневно – при необходимост. Обичайната практика е кремът да се полага 1-2 пъти дневно.


  Възможни нежелани ефекти:

  В редки случаи прилагането на ДЕКСЕРИЛ може да причини алергични реакции, изразяващи се в зачервяване и сърбеж, обрив, уртикарии. При проява на подобна симптоматика е наложително да се направи консултация с дерматолог или прилагането на медикамента да се прекрати.


  Внимание:

  ДЕКСЕРИЛ не бива да се използва при алергия към някоя от съставките.

  Медикаментът не трябва да се използва едновременно с друг продукт за локална външна употреба.

  Не се използва при случаи с наранена кожа, при открити рани.
  Взаимодействие с други медикаменти

  В интерес на потребителя е да не използва едновременно с ДЕКСЕРИЛ други лекарствени продукти за локално външно приложение.

  • ДЕКСЕРИЛ DEXERYL ЗАЩИТЕН КРЕМ 50ГР е крем за защита на кожата – предпазва от болезнено изсушаване, характерно за псориазис, контактен дерматит, ихтиоза.

  • Прилагането на защитния крем поддържа влажността на кожата,ограничава вероятността от загуба на течност чрез парафиновия филм, предотвратява разраняването й.
    

  • Продуктът е за външно приложение.
  • Може да се полага в проблемните зони до 6 пъти дневно – при необходимост.
  • Обичайната практика е кремът да се полага 1-2 пъти дневно.

  Този продукт няма отзиви.

  Напишете отзив

  Бележка: HTML не е преведен!
  Лош Добър