Меню
Вашата количка

Корега макс холд сийл фиксиращ крем за протези 40 гр

Корега макс холд сийл фиксиращ крем за протези 40 гр
Безплатна доставка над 60лв
14 дни право на връщане
Сертифицирани продукти

Corega Max Hold and Seal Фиксиращ крем доставя сигурност и спокойствие при закрепянето на зъбни протези. С тубичка, която има специален накрайник. Той прави нанасянето по-прецизно и удобно. Така кремът се нанася равномерно по ръбовете на протезата и се покрива цялата повърхност. По този начин се осигурява трайно задържане и стабилност до 12 часа. В същото време се предпазва от навлизането на остатъци от храна.

Подходящ за:

За възрастни

Състав:

Calcium/Sodium PVM/MA Copolymer, Cellulose Gum, Petrolatum, Paraffmum Liquidum

Начин на употреба:

При първата употреба започнете с малко количество COREGA MAX HOLD AND SEAL ФИКСИРАЩ КРЕМ. Може да са необходими няколко опита, за да определите най-точната за Вас доза от крема. Употребата на по-голямо количество може да доведе до излизането му извън ръбовете на протезата.
Нанесете веднъж на ден върху чиста и суха протеза. След това изплакнете устата. Поставете протезата на мястото й. Притиснете здраво и стиснете в захапка за няколко секунди.
При сваляне на зъбната протеза първо изплакнете устата с топла вода и след това с бавни движения я свалете. Остатъците от фиксиращия крем по венците и протезата се отстраняват с топла вода и мека четка.

Предупреждения:

Използвайте Corega Max Hold and Seal Фиксиращ крем само по предназначение.
Съхранявайте на недостъпно за малки деца място.

Опаковка:

40 грама

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър