Меню
Вашата количка

ЧАЙ ЗА ПРОСТАТА ПО ЛАМБРЕВ

ЧАЙ ЗА ПРОСТАТА ПО ЛАМБРЕВ
Безплатна доставка над 60лв
14 дни право на връщане
Сертифицирани продукти

Съдържание:

Смес от сухи нарязани корени и коренища от Алийски лапад, Бял оман, Гръмотрън, Дилянка, Медицинска ружа, Тросот, ронени листа и цветове от Златна пръчица, Лазаркиня, Мащерка, нарязани стръкове от Ветрогон и Полски Хвощ, нарязани листа от Мечо грозде и Леска, нарязани шишарки от Хмел, цели семена от Лен.

Отворете кпака на кутията. Извадете плика с растителен материал и кламера. Отрежете с ножица горната запоена част на плика. Не разкъсвайте плика.

Указания за употреба:

Поставете две супени лъжици от билковата смес в 400 мл кипяща вода. Варете 3 минути. Престоява 30 минути при стайна температура. Прецедете през марля. Трайността на отварата е 12 часа при условие, че се съхранява в хладилник, без да замръзва. Отварата се пие по 100 мл през деня. Препоръчва се консумацията на 100-200 грама сурови тиквени семки на ден.

Начин на съхранение:

След употреба притиснете отвора на плика, прегънете два пъти и защипета прегъвката с кламера. Поставете запечатания плик в кутията. Затворете капака на кутията. Съхранявайте продукта на място, недостъпно за малки деца, в затворена оригинална опаковка.

 

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър