Меню
Вашата количка

Калмацин Остео, Calmacin Osteo

Калмацин Остео, Calmacin Osteo
Калмацин Остео, Calmacin Osteo
13.56лв
Без данък: 11.30лв

Възможни варианти

Безплатна доставка над 60лв
14 дни право на връщане
Сертифицирани продукти

Калмацин остео съдържа богат комплекс от витамини и минерали,  който допринася за поддържане на здрави кости и зъби, оказва благотворно влияние върху кожата, косата и ноктите.

Оптимизира нормалната функция на мускулите и нервната дейност, влияе ползотворно при хронична умора, умствено и психическо натоварване.

Калмацин остео се препоръчва за хора с висок риск от остеопороза, подпомага дейността на сърцето и кръвоносната система.


Подходящ за:
Възрастни и деца над 3 години

Активни съставки:
1 таблетка съдържа:
Калций         400 mg
Магнезий     155 mg
Цинк              8,5 mg
Витамин D    2,5 µg
Витамин B6  0,7mg
Манган          1,0 mg
Мед                0,5 mg

Дозировка:
1 таблетка дневно след хранене

Предупреждения:
Калмацин Остео е хранителна добавка.
Не е заместител на разнообразното хранене.
Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Съхранение:
Да се съхранява на сухо и тъмно място, при температура под 25 °C.
 


Действие:
Калцият изгражда костите и зъбите и има определяща роля за тяхната здравина. Нуждата от калций се увеличава по време на усилен растеж, бременност, кърмене. Недостатъчното му количество води до чупливост на ноктите, влошаване състоянието на костите и зъбите, изтъняване и цъфтеж на косата.

Витамин Д - когато количеството на витамин Д в организма е недостатъчно, въпреки редовния  прием на калций, костите постепенно губят плътност и може да се развие рахит при децата или остеопороза при възрастните.

Магнезият помага при напрежение и стрес, хронична умора, умствено и психическо натоварване.

Цинкът регулира омазняването на кожата и косата и подпомага лечението на акне. Недостатъчното количество цинк може да доведе до косопад, чупливост на ноктите, кожни заболявания, умора, проблеми с паметта и зрението.
 

  • Калмацин остео съдържа богат комплекс от витамини и минерали,  който допринася за поддържане на здрави кости и зъби, оказва благотворно влияние върху кожата, косата и ноктите.
  • Оптимизира нормалната функция на мускулите и нервната дейност, влияе ползотворно при хронична умора, умствено и психическо натоварване.
  • Калмацин остео се препоръчва за хора с висок риск от остеопороза, подпомага дейността на сърцето и кръвоносната система.
  • 1 таблетка дневно след хранене

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър