Меню
Вашата количка

Бронхикум/ Bronchicum табл. 100mg х20

Бронхикум/ Bronchicum табл. 100mg х20
Безплатна доставка над 60лв
14 дни право на връщане
Сертифицирани продукти

Бронхикум таблетки за смучене се използватза лечение на инфекции на дихателните пътища и простудни заболявания, придружени от кашлица. Те притежават изразено отхрачващо, противовъзпалително и антимикробно действие. Втечняват  жилавите секрети и улесняват отхрачването. 

Подходящ за:

Възрастни и деца  над 6 години

Винаги прочитайте листовката преди употреба!

Активна съставка:

течен екстракт от мащерка 100 mg

Дозировка:

Оставете Бронхикум таблетки за смукане да се разтвори бавно в устата. Ако не е предписано друго от лекар, е подходяща следната дозова схема по 1-2 пастили се смучат бавно до пет пъти дневно.

Предупреждения:

Не приемайте Бронхикум таблетки за смукане ако имате алергия ( свръхчуствителност) към мащерка или някоя от останалите съставки.

По време на бременност и кърмене се посъветвайте се с Вашия лекар преди употребата.


Бронхикум/ Bronchicum табл. 100mg х20 се използват за лечение на инфекции на дихателните пътища и простудни заболявания, придружени от кашлица. Те притежават изразено отхрачващо, противовъзпалително и антимикробно действие.

  • Бронхикум таблетки за смучене се използватза лечение на инфекции на дихателните пътища и простудни заболявания, придружени от кашлица. Те притежават изразено отхрачващо, противовъзпалително и антимикробно действие. Втечняват  жилавите секрети и улесняват отхрачването. 
  • Оставете Бронхикум таблетки за смукане да се разтвори бавно в устата. Ако не е предписано друго от лекар, е подходяща следната дозова схема по 1-2 пастили се смучат бавно до пет пъти дневно.
  • Не приемайте Бронхикум таблетки за смукане ако имате алергия ( свръхчуствителност) към мащерка или някоя от останалите съставки.

  • По време на бременност и кърмене се посъветвайте се с Вашия лекар преди употребата

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър