Меню
Вашата количка

Бочко, Bochko защитно мляко против ухапване от насекоми 100 мл

Бочко, Bochko защитно мляко против ухапване от насекоми 100 мл
Изчерпан
Бочко, Bochko защитно мляко против ухапване от насекоми 100 мл
6.56лв
Безплатна доставка над 60лв
14 дни право на връщане
Сертифицирани продукти

Защитното мляко против ухапване от насекоми Бочко е биоциден продукт, осигуряващ превенция срещу: комари, кърлежи и пясъчни мухи. Осигурява защита от комари в продължение на 6-8 часа, от кърлежи 9 часа, от пясъчни мухи 8-10 часа.

Подходящ за:
Деца над 1 година

Активни съставки:
етилбутилацетиламинопропионат – 10g/100g, масло от евкалипт цитрудора, хидратирано, циклизирано – 0.1g/100g.

Начин на употреба:

Прилагайте само върху откритите части на кожата на ръцете, краката и лицето, като се нанася върху ръката и се разнася върху кожата в минималните количества, необходими за омокрянето й.

При деца обработката на кожата да се извърши от възрастен, който нанася биоцида върху дланите на ръцете си и обтрива кожата на детето. Да не се нанася върху дланите на детето, за да не го погълне.

Третирането може да се повтори при необходимост.

Предупреждения:

Да се прилага при деца на възраст по-голяма от 12 месеца. 

Да не се нанася върху наранена или раздразнена кожа и върху кожа под дрехите. Особено внимателно да се обработва кожата на лицето. Да се пазят очите и устата.

Не се препоръчва употребата на биоцида от бременни и кърмещи жени.
 


 Опаковка:
100 мл

Защитното мляко против ухапване от насекоми Бочко осигурява 8-часова защита срещу комари, кърлежи и пясъчни мухи. За деца над 1 година.

 

  • Защитното мляко против ухапване от насекоми Бочко е биоциден продукт, осигуряващ превенция срещу: комари, кърлежи и пясъчни мухи. Осигурява защита от комари в продължение на 6-8 часа, от кърлежи 9 часа, от пясъчни мухи 8-10 часа.
  • Прилагайте само върху откритите части на кожата на ръцете, краката и лицето, като се нанася върху ръката и се разнася върху кожата в минималните количества, необходими за омокрянето й.
  • При деца обработката на кожата да се извърши от възрастен, който нанася биоцида върху дланите на ръцете си и обтрива кожата на детето. Да не се нанася върху дланите на детето, за да не го погълне.

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър