Меню
Вашата количка

Блоксивир гел спрей за уста за защита срещу вируси 20 мл

Блоксивир гел спрей за уста за защита срещу вируси 20 мл
Изчерпан
Блоксивир гел спрей за уста за защита срещу вируси 20 мл
Безплатна доставка над 60лв
14 дни право на връщане
Сертифицирани продукти

Блоксивир Гел спрей за уста е медицинско изделие, което е предназначено за защита от вируси и борба с вирусните инфекции на горните дихателни пътища, причинени от грипни вируси и коронавируси. Благодарение на трите си активни съставки спреят създава защитен слой, който поддържа естествената бариера на лигавицата на устната кухина и представлява механична бариера срещу проникването и размножаването на патогени в тялото. Bloxivir блокира навлизането на вирусите в клетките, блокира размножаването им и по този начин предотвратява появата на симптомите на заболяването.

Действието на Блоксивир започва веднага след нанасяне и продължава в рамките на 4-5 часа, като по този начин ограничава разпространението на вируса и предпазва устната лигавица от сухота и дразнене, причинени от факторите на околната среда (прекалено сух и горещ въздух, замърсявания, токсични пари и др.), които улесняват навлизането на вирусите в тялото и тяхното размножаване. При вече настъпило заболяване, Блоксивир Гел спрей за уста облекчава симптомите на вирусна инфекция на горните дихателни пътища (ринит, фарингит) и намалява сухотата в гърлото, спомагайки за по-бързото възстановяване при боледуване. Bloxivir е безцветен, без мирис и не влияе върху способността за шофиране и работа с машини.

Подходящ за:

Възрастни и деца над 1 година

Активни съставки:

Йота-карагенан, Ектоин, Хиалуронова киселина

Дозировка:

Нанасяйте 1-2 впръсквания Блоксивир гел спрей за уста върху езика на интервали от 4-5 часа между впръскванията. Гел спреят може да се използва по няколко пъти дневно.

Предупреждения:

Да не се прилага при деца под 1 година.
Да не се използва при алергия към някоя от съставките. При поява на парене или сърбеж след употреба на продукта, незабавно спрете да използвате гел спрея.
Да не се използва с други перорални препарати без консултация с лекар.
Избягвайте случаен контакт на продукта с лигавицата на очите.
Консултирайте се с лекар специалист, ако се влоши състоянието на устната лигавица или се увеличат симптомите на сухота и дразнене.
При прилагане на деца е необходим родителски надзор.
Да не се използва след изтичане на срока на годност, отбелязан върху опаковката, или ако ако опаковката е повредена преди първото и отваряне.

Съхранение:

Блоксивир гел спрей за уста да се съхранява в оригиналната опаковка, при температура 15-25оС, далеч от източници на светлина и топлина.
Съхранявайте на място, недостъпно за малки деца.

Опаковка:

20 мл (200 дози)
 

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър