Меню
Вашата количка

Биогайа с витамин D3 таблетки за дъвчене 10 бр

Биогайа с витамин D3 таблетки за дъвчене 10 бр
Безплатна доставка над 60лв
14 дни право на връщане
Сертифицирани продукти

Биогайа таблетки за дъвчене с Витамин D е хранителна добавка, съдържаща комбинация от млечно-кисели бактерии (Limosilactobacillus reuteri Protectis) и Витамин D3.

Биогайа таблетки за дъвчене с Витамин D имат вкус на портокал и съдържат 10 μg Витамин D3, както и живите бактерии Limosilactobacillus reuteri Protectis. Необходимият прием на Витамин D подпомага нормалната функция на имунната система и нормалната функция на мускулите и костите. При децата Витамин D e необходим за нормалния растеж и развитие на костната система.   

Биогайа таблетки за дъвчене с Витамин D не съдържа захар, млечен протеин или лактоза, нивото на глутена е под Европейските лимити за продукти, които не съдържат глутен.

Състав:

Пълнител (изомалт), подсладител (ксилитол), L. reuteri DSM 17938, палмово масло, Витамин D и овкусители: портокал и лимонена киселина.

1 таблетка съдържа минимум 100 милиона живи бактерии L. reuteri Protectis и 10 µg Витамин D3, съответстващ на 200% от дневния референтен прием в Европа.

Дозировка:

Възрастни и деца над 2 год. трябва да приемат 1–2 таблетки за дъвчене дневно. Те могат да се сдъвчат, глътнат или да се оставят в устата да се стопят.

Таблетките могат да се приемат регулярно или временно, напр. при антибиотична терапия.

Предупреждения:

Прекомерното приложение на продукта може да доведе до лаксативен ефект поради съдържанието на подсладители в продукта.

Да не се надвишава препоръчваната дневна доза. Този продукт не трябва да се използва като заместител на разнообразното хранене.

Съхранение:

Да се съхранява на сухо място, при стайна температура (max. 25 °C). Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър