Меню
Вашата количка

Bio-Kult Pro-Cyan Пробиотик при уроинфекции х15 капсули

Bio-Kult Pro-Cyan Пробиотик при уроинфекции х15 капсули
-16 %
Bio-Kult Pro-Cyan Пробиотик при уроинфекции х15 капсули
13.60лв
16.20лв
  Безплатна доставка над 60лв
  14 дни право на връщане
  Сертифицирани продукти

   Био-Култ Про-Циан Пробиотик при уроинфекции х15 капсули

  Съвременна формула в помощ на отделителната система.

  Научно-разработена формула с тройно действие и съдържа екстракт от червена боровинка (36mg PACs),два специално подбрани щама от живи бактерии и витамин А. Bio-Kult Pro-Cyan допринася за баланса на чревната и урогениталната микробиота, за нормалната функция на имунната система и за поддържането на лигавиците на червата и пикочните пътища. В помощ на уринарния тракт. Подходящ за ежедневна употреба като част от здравословния начин на живот. Удобен за пътуване (няма нужда да се охлаждате). Удобен при пътуване (няма нужда от охлаждане). Подходящ за употреба заедно с антибиотици. Част от световно призната гама продукти. Подкрепен с клинични изследвания. Капсулите Bio-Kult Candéa могат да се погълнат цели или да се отворят и съдържанието да се смеси с храна или с напитка. Подходящ за деца.

  Без глутен. Одобрен от Вегетарианското дружество на Великобритания.

  Състав: 

  Всяка капсула съдържа: 500 милиона (5 х 108CFU) живи бактериални микроорганизми, , еквивалентни на 1.2 милиарда (1,2х109  CFU/g).

  Живи бактериални щамове: Lactobacillus acidophilus PXN® 35™, Lactobacillus plantarum PXN® 47™.

  Хранителна стойност: Витамин А (ретинил ацетат),160 μg/капсула (465IU) 20 % NRV, NRV = референтна хранителна стойност, Проантоцианидини 18mg (PACs),500 милиона живи бактериални микроорганизми (>5 x 10CFU/капсула),еквивалентни на 1.2 милиарда живи бактериални микроорганизми на грам (1,2х109  CFU/g).

  Съставки: Екстракт от червена боровинка (Vaccinium macrocarpon),Микрокристална целулоза - пълнител, Живи бактерии (соя и мляко),Витамин A (retinyl acetate),Растителна капсула (hydroxypropyl methylcellulose – хидроксипропил  метилцелулоза).

  Начин на употреба:

  Приемайте по 1 капсула два пъти на ден с основно хранене.

  Деца над 5 години: Приемайте по 1 капсула дневно с основно хранене.

  Деца под 5 години: Препоръчваме Bio-Kult Infantis.

  Специални указания:

  Хранителна добавка. Не е заместител на разнообразното хранене. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Да се съхранява при температура под 25°С. Използвайте преди изтичане на срока на годност.

  Производител:

  AДM Протексин Лимитид

  Този продукт няма отзиви.

  Напишете отзив

  Бележка: HTML не е преведен!
  Лош Добър