Меню
Вашата количка

Беладона, Belladonna D 6, D 30, D 1000 DHU

Беладона, Belladonna D 6, D 30, D 1000 DHU
Беладона, Belladonna D 6, D 30, D 1000 DHU
9.91лв
Без данък: 8.26лв

Възможни варианти

Безплатна доставка над 60лв
14 дни право на връщане
Сертифицирани продукти

Беладона, лудо биле е хомеопатичен медикамент при остри бурни, с висока температура заболявания, съпътствани от екстремни заболявания, като втрисане от студ и силно зачервена глава.  
Пациентите имат свръхчувствителност на всички нива - фоточувствителност, свръхчувствителност към шум и докосване. Краката и ръцете им са студени и пулса е учестен. Липса на жажда.
Беладона се използва при възпаление на пикочния мехур и половите органи, възпаление на очите и ушите, кожни възпаления, слънчево изгаряне и др.


Приложение:

-при бързо покачваща се температура

-ангина без бактериален причинител

-главоболие с температура

-силни пулсиращи болки


Симптомите се влошават при движение, допир, светлина, вибрации, шум, студ. Подобряват се при почивка и огъване назад на тялото.

Потенции: D6, D30, D1000

Дозировка:
Една доза е равна на 10 глобули при възрастни, деца под 6 години - 5 глобули, деца под 2 години - 3 глобули.

Избор на потенция:
- Ниски потенции - D6, D12, подходящи са при остри заболявания. Имат краткотрайно, свързано с органите въздействие върху водещите симптоми. При остри оплаквания първначално се дозира по-чест прием до настъпване на подобрение, но не повече от 6 дози на ден. Стандартната дозировка за възрастни е 2-3 пъти дневно по 10 глобули.
- Средни потенции: D30 - след консултация с фармацевт в аптеката при пълно съвпадение на симптоми. 1-2 пъти дневно по 10 глобули.
- Високи потенции: D1000  се назначават от терапевт при хронични заболявания. Имат дълго продължаващо действие, като действат и на ментално/емоционално ниво. Приемат се веднъж седмично или месечно по преценка на хомеопата еднократно 10 глобули.

Предупреждения:
Беладона е хомеопатичен лекарствен продукт без специфични терапевтични показания.
Преди прием на хомеопатичен лекарствен продукт, както и ако симптомите ви не се повлияват от лечението или състоянието ви се влоши, консултирайте се с вашия лекар.
Съдържа лактоза.
Без лекарско предписание.
Да се съхранява на място, недостъпно за деца.
Беладона, лудо биле е хомеопатичен медикамент при остри бурни, с висока температура заболявания, съпътствани от екстремни заболявания, като втрисане от студ.

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър