Меню
Вашата количка

БАЛСАМ ЗА НОКТИ МАКСИ / MAXI BALM БИОТРЕЙД 15МЛ

БАЛСАМ ЗА НОКТИ МАКСИ / MAXI BALM БИОТРЕЙД 15МЛ
Безплатна доставка над 60лв
14 дни право на връщане
Сертифицирани продукти

Макси е подхранващ и интензивно заздравяващ балсам за нокти, който е богат на витамин А, Е и ланолин. Неговата балансирана формула подхранва основата на нокътната плочка, поддържа добрата й хидратация и омекотява кожичките. Макси балсам прави ноктите по-здрави и красиви, като ги предпазва от лесна чупливост, разслоявания и нацепвания. Той може да се използва при различни състояния и промени на ноктите, защото съдържа антибактериална и противогъбична съставка. Макси балсам е подходящ за възстановяването и запазването на естествения баланс на ноктите, като ги поддържа здрави, гъвкави и блестящи.

Състав:
    Ланолин - Подхранва и хидратира нокътната плочка.

    Витамин А - Стимулира и активира възобновяването на клетките, подсилва колагеногенезата на кожата . Има освежаващо и подмладяващо действие.

    Витамин Е - Повишава защитната функция на кожата чрез своето мощно антиоксидантно действие и намалява трансепидермалната водна загуба. Има противовъзпалително действие и подобрява еластичността на кожата.

    Формалдехид - Притежава антибактериален и антимикотичен ефект и заздравява нокътната плочка, като подобрява спойката между кератиноцитите.

Приложение: минимум 4 седмици

  • Макси е подхранващ и интензивно заздравяващ балсам за нокти, който е богат на витамин А, Е и ланолин. . Макси балсам прави ноктите по-здрави и красиви, като ги предпазва от лесна чупливост, разслоявания и нацепвания. Той може да се използва при различни състояния и промени на ноктите, защото съдържа антибактериална и противогъбична съставка. Макси балсам е подходящ за възстановяването и запазването на естествения баланс на ноктите, като ги поддържа здрави, гъвкави и блестящи.
  • минимум 4 седмици

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър