Меню
Вашата количка

Бактохелт за интимен комфорт 30 капсули

Бактохелт за интимен комфорт 30 капсули
Безплатна доставка над 60лв
14 дни право на връщане
Сертифицирани продукти

Бактохелт съдържа 1,5 милиарда пробиотични единици само в една капсула!

Пробиотиците са живи микроорганизми, които в достатъчно количество са от съществена полза за   здравето на макроорганизма. Доказано е, че изместват и убиват патогени и модулират имунния   отговор на ниво мукоза.
Присъствието и господството на Lactobacillus във влагалището е свързано с намален риск за бактериална вагиноза и инфекции (вкл. анаеробни и гъбични) на пикочо-половите пътища. Защитният механизъм на лактобацилите включва блокиране прикрепването на патогени към вагиналния епител и образуване на водороден пероксид и бактериоцини.

Съвременните технологии позволяват създаването на вагинални пробиотици с  перорално приложение – иновация в терапията на дисбактериоза и инфекции на пикочо-половата система. Големи проучвания показват, че попадайки в дебелото черво лактобацилите се преселват  във вагината и пикочните  пътища като едновременно оказават влияние на три нива - вагина, пикочни пътища и гастроинтекстинален тракт.

Бактохелт е подходящ за:
- ежедневна добавка за поддържане на нормалната бактериална флора на пикочо-половата система, осигуряваща оптимално рН във вагината и шийката на матката;
- допълваща терапия при вторични и рецидивиращи резистентни инфекции, причинени от патогенни бактерии и гъбички във влагалището;
- по време и след завършване на курс с антимикробни лекарства (включително по време и след обща и локална антибиотична терапия) – доказано при лечение с метронидазол (системно или локално);
- по време и след завършване на курс с антитрихомонални и противогъбични лекарства;
- в периода на перименопауза (менопауза), за повлияване чувството на сухота и дразнене;
- по време и след менструация;
- по време на следродилния период, за по-бързо възстановяване на нормалната флора и редуциране риска от инфекции;
- преди и след медицински интервенции в областта на пикочо-половата система;
- при жени, които използват басейни, пътуват често, използват джакузи и солариуми.

Бактохелт е изключително подходящ преди концепцията и по време на бременността. Доказано повлиява асимптомната бактериурия, регулира pH на влагалището и понижава риска от инфекции. Рандомизирано проучване също показа, че вагиналните пробиотици намаляват риска от преждевременно раждане. Ограничава развитието на стрептококи от група B – най-честите причинители на менингит и неонатален сепсис.

Състав:

300 million CFU Lactobacillus acidophilus, 300 million CFU Bifidobacterium lactis, 300 million CFU Lactobacillus casei, 300 million CFU Lactobacillus salivarius, 300 million CFU Lactobacillus rhamnosus.

Дозировка:

Приемайте от една до три капсули Бактохелт дневно.

Внимание:

Повишено внимание при пациенти с имунен дефицит или на имуносупресивна терапия.
Съхранявайте Бактохелт на чисти и сухи места в оригинална опаковка, далеч от деца.
Не надвишавайте дневната доза.
При свръхчувствителност към някоя от съставките, не приемайте Бактохелт.

Опаковка:

30 броя

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър