Меню
Вашата количка

Аскетон за добро кръвообращение 500мг х 96 табл.

Аскетон за добро кръвообращение 500мг х 96 табл.
Безплатна доставка над 60лв
14 дни право на връщане
Сертифицирани продукти

Аскетон За добро кръвообращение подпомага поддържането на добро кръвообращение, оказва благоприятен ефект върху венозната кръвносна система, като помага за устойчивостта на малките кръвоносни съдове и по добър венозен тонус. Аскетон съдържа пречистена и микронизирана флавоноидна фракция, представена като Диосмин 450 mg (90%) и Хесперидин 50 mg (10%) .

Диосминът е гликозид, който се изолира от редица растения, предимно в цитрусовите плодове или може да бъде произведен чрез извличане на хесперидин от цитрусови плодове и последващо превръщане на хесперидин в диосмин. Диосминът има важна роля за добрата функция на съдовата система на долните крайници, за добрата еластичност на венозните стени и доброто състояние на вените на долните крайници.
Микронизирането на Диосмин е високотехнологичен процес, при който се постига намаляване на частиците активни вещества до микроскопични размери в порядъка на няколко микрона. Високата степен на микронизиране осигурява 100 процента от частиците активни вещества да бъдат с размери до 5 микрона.
Микронизирането на активните вещества увеличава биологичната им достъпност, а оттук и ефективността им.

Състав:
1 таблетка съдържа: Диосмин 450 mg  и Хесперидин 50 mg. 
Помощни вещества: царевично нишесте, микрокристална целулоза, натриев лаурил сулфат, колоиден силициев диоксид, магнезиев стеарат, хидроксипропил метилцелулоза, хидроксипропилцелулоза, титанов диоксид (Е171), талк, железни оксиди (Е172).

Дозировка:
2 таблетки дневно по време на хранене. 
Продължителността на уптореба не трябва да превишава 3 месеца.

Предупреждения:
Не превишавайте препоръчителната дневна доза.
Посъветвайте се с Вашия лекар или фармацевт за допълнителна информация относно употреба по време на бременност или кърмене, или ако приемате други лекарства, или страдате от някакво медицинско състояние.
Продуктът не трябва да се приема от деца. Продуктът не трябва да се използва като заместител на разнообразното хранене.

Съхранение:
Да се съхранява на място, недостъпно за деца. Да се съхранява на сухо място.

Опаковка:
96 таблетки
 

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър