Меню
Вашата количка

Арум трифилум, Arum triphyllum D 6, D 30, D 1000 DHU

Арум трифилум, Arum triphyllum D 6, D 30, D 1000 DHU
Изчерпан
Арум трифилум, Arum triphyllum D 6, D 30, D 1000 DHU

Възможни варианти

Безплатна доставка над 60лв
14 дни право на връщане
Сертифицирани продукти

Арум трифулум, трилистен змиярник е подходящ за пациенти с проблеми на дихателните пътища, подуване на лимфните възли, пресипналост, прегракналост.

Потенции: D6, D30, D1000

Дозировка:
Една доза е равна на 10 глобули при възрастни, деца под 6 години - 5 глобули, деца под 2 години - 3 глобули.

Избор на потенция:
- Ниски потенции - D6, D12, подходящи са при остри заболявания. Имат краткотрайно, свързано с органите въздействие върху водещите симптоми. При остри оплаквания първначално се дозира по-чест прием до настъпване на подобрение, но не повече от 6 дози на ден. Стандартната дозировка за възрастни е 2-3 пъти дневно по 10 глобули.
- Средни потенции: D30 - след консултация с фармацевт в аптеката при пълно съвпадение на симптоми. 1-2 пъти дневно по 10 глобули.
- Високи потенции: D1000  се назначават от терапевт при хронични заболявания. Имат дълго продължаващо действие, като действат и на ментално/емоционално ниво. Приемат се веднъж седмично или месечно по преценка на хомеопата еднократно 10 глобули.

Предупреждения:
Арум трифулум е хомеопатичен лекарствен продукт без специфични терапевтични показания.
Преди прием на хомеопатичен лекарствен продукт, както и ако симптомите ви не се повлияват от лечението или състоянието ви се влоши, консултирайте се с вашия лекар.
Съдържа лактоза.
Без лекарско предписание.
Да се съхранява на място, недостъпно за деца.
Арум трифулум, трилистен змиярник е подходящ за пациенти с проблеми на дихателните пътища, подуване на лимфните възли, пресипналост.

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър